Supermen iz DPS-a: Petar Ivanović za dan „obišao“ sedam zemalja, uzeo 5.500 evra dnevnica

4

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Petar Ivanović je u septembru 2013. godine u istom danu obišao sedam država i jednu nepoznatu lokaciju i uzeo dnevnica u iznosi od 5.500 evra.

To je gostujući u emisiji Načisto na Televiziji Vijesti rekao ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović.

On je kazao da je 23. septembra 2013. godine išao u Novi Sad, Francusku, nepoznatu lokaciju, Ukrajinu, Hrvatsku, Veliku Britaniju, Španiju i Njemačku.

„Za Novi Sad uzima dnevnicu 398 evra, za Francusku 2.066 evra, za nepoznatu lokaciju 144 evra, za Ukrajinu 134 evra, za Veliku Britaniju 1.274 evra, za Španiju 930 evra i Njemačku 578 evra“, rekao je Stijović.

To je 500 evra manje od prosječne godišnje plate u Crnoj Gori.

4 Comments
  1. Ja komentariše

    E ovaj izm.t od čoveka udari djevojčicu na semafore,sve pizda zataška to svi znamo da je mogao sve je njihovim rukama bilo i policija i sudstvo i tužilaštvo ali da porodica djevojčice predje preko toga i ne krene po pravdu pa na bilo koji način neshvatljivo.da li je uletio smećar lovu ili je zastrašio porodicu preko kriminslaca to bi valjalo iščačkat do temelja.neverovstno ljigava i odvratna osoba.a nama svima neka je na čast kakve spodobe smo trpjeli 30 god.toliko jadno od nas da sam u nekim momentima sumnjao u našu slavnu istoriju čojstva i junaštva.pih

  2. petar komentariše

    Kakva zvijer, supermen💪💪💪🤣

  3. Slave komentariše

    DPS-ovci sve do jednog supermeni. Treba ih što hitnije liječiti kriptonitom, demokratski, na izborima u Nikšiću u martu prvo, a zatim i na drugim mjestima. Dosta je. Ljudi, to su naši novci, to su naši životi. Nema za šta pas da nas ujede!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.