Sukob Milovih komita sa narodom Crne Gore

64

Kako se približava datum lokalnih izbora u Nikšiću, situacija u Crnoj Gori postaje sve napetija i očigledno je da Milov režim neće prezati ni od čega ne bi li sačuvao vlast u o ovom gradu.

Milu je pobjeda u Nikšiću neophodna ne bi zaustavio sunovrat stranke i tako pokazao da je poraz na prošlogodišnjim republičkim izborima bio eksces, te da je samo pitanje vremena kada će se DPS vratiti na vlast i na državnom nivou.
Poraz bi, s druge strane, potvrdio da se DPS nalazi u slobodnom padu i da taj pad više ništa ne može zaustaviti.
Zato su sva sredstva dozvoljena.

Nakon tajnih dogovora Miodraga Dake Davidovića sa Branom Mićunovićem, a čiji je cilj, najverovatnije, stvaranje postizborne koalicije, te drugih vrsta pritiska na protivkandidate drugih partija i koalicija, napad na imanje i aktivistu Demokratske Crne Gore Branka Mušikića predstavlja eskalaciju koja ne sluti na dobro.

Naime, u ponedeljak, 1. marta 2021. godine, pristalice DPS-a koji sami sebe nazivaju komitama nasrnule su na Mušikićevo imanje u Župi, vrijeđali ga i zasuli imanje flašama i kamenicama, oštetivši mu imovinu ali i bilbord koalicije „Mir je naša nacija“ koji se nalazi na Mušikićevom imanju.

Ovoj razularenoj komitskoj hordi suprostavila se šačica staraca i žena koja je prosto branila svoje, ne odstupajući pred njima.

Naravno, policija nije reagovala na ovaj atak na privatnu imovinu već je sve mirno posmatrala sa strane.
U standardnom maniru Milove medijske mašinerije napad je predstavljen kao napad na pristalice DPS-a. Radi lakšeg spinovanja, oni su pokušali da snime video materijal kojim se to dokazuje – kako oni mirno protestvuju, odnosno promovišu svoje ideje i ciljeve, a tamo neki razulareni protivnici ih napadaju. Međutim, u snimljenom materijalu se vidi da su oni ti koji napadaju ljude u njihovom dvorištu i da je ono što pokušavaju da predstave kao napad u stvari samoodbrana od nasilnika kojima više ni nečiji dom nije svetinja.

Histerija u redovima DPS-a sve je veća jer njihovim praznim pričama i lažnim obećanjima više niko ne vjeruje tako da su sad prešli na direktno zastrašivanje političkih protivnika i nasilje nad njima koristeći se metodama svojih saradnika i članova sa one strane zakona među kojima su najpoznatiji Brano Mićunović i Zoran Lazović.

Ništa evropsko nema u postupcima pristalica DPS-a koji su Župi nasrnuli na starije ljude verujući da će opet nadjačati nasiljem i agresijom. Ono što ih je iznenadilo jeste da su im se suprostavili starci i žene koji se nisu uplašili i koji više neće da popuštaju pred mržnjom i netolerancijom kojima DPS već decenijama truje braću u Crnoj Gori, uporno pokušavajući da im anticivilizacijske vrednosti predstavi kao najviši domet evropskih vrijednosti.

Narod u Crnoj Gori je ustao protiv demagogije režima i njegovih kriminalnih radnji i neće se povući ni u Nikšiću, ni na drugim mjestima u Crnoj gori.

Baš kao ni oni starci koji su stali pred Milove jurišnike i komite.

64 Comments
 1. Ja komentariše

  Cigani italijanski.pu.gadluk

  31
  5
  1. Komita komentariše

   Laž čista,na youtube ima snimak kako je ovaj Mušikić i njegova familija provocirala,dizala 3 prstića,vrijeđala i dobacivala.I nijesmo mi nikakvi milovi niti dps komiti već patriote i građani koji vole svoju državu Crnu Goru za razliku od vas domaćih srba-janjičara koji vole srbiju i koji bi da zatru sve što je crnogorsko.Tu sliku nećete gledat.Popoviću komandante Crna Gora pozdravlja te !Da je vječna Crna Gora !

   7
   22
   1. crni komentariše

    Cuti nesrecnice jedan da znas bilo sta ne bi rijec napisao. Ne znam odakle komite po Niksicu i tolika montenegrinstina kad do prije 15 godina niste znali sta je to. Znas li ti da je Niksic u sastavu Cg manje od 200 godina? Da je to stara Hercegovina bila a nikad Crna gora? Znas li da je Noksic pripao Crnoj gori odlukom velikih sila a ne sto ste ga vi komite oslobodili od Turaka? Nikasic jeste Crna gora i ostace ali nikad biti nece komitski za vijek vjekova.

    17
    4
    1. Crna Gora komentariše

     Crnjo hoćeš da kažeš da ti je žao što je crnogorski a ne srpski-hercegovački.Viđi nesoju,razlika između vas i nas je što je vama sve srpsko,vi biste srpski svet,nekakvu srpsku spartu,da smo dio toga,a mi prika smo za svoju zemlju,CG,jednu jedinu,druge nemamo,dok su vaši tamo daleko.E pa viđećeš opet kad-tad da je crnogorski narod većinski uz svoju državu,tu mislim na sve građane CG,a ne na vaše iz bileće,gacka,trebinja što su litijali s vama sramoto jedna.I zapamtite da ovo neće nikad bit srpska prćija već suverena i nezavisna,jedna jedina Crna Gora ! Za vijek vjekova !

     4
     7
     1. Kontra revolucija komentariše

      Budi sretan što u toj “tvojoj” Crnoj Gori još ima Srba !.
      Da ih nema rastrgli i pojeli bih “vas” Ustaše i Balije a pogotovo Šiptari !.
      Ziveli bi u koncetracijonom logoru !.
      Procitaj koju istorijsku knjigu da nauciš gde se nalaziš !.
      Tebi je poštovanje Crne Gore samo u niku zalutalo, izdajico roda svoga !.

      4
      2
     2. Crna Gora komentariše

      Da i ti nisi šljego iz valjeva ili čačka pa da me učiš istoriji Crne Gore ćarapanu jedan

      1
      1
   2. LipaLipa komentariše

    … Komita, … oni vama tri prstica, vi njima dva prstica, … ne znaju komite, ni sto ova, dva prstica znace, … o prsta tri (trival) da ne govorimo, … ako ocemo iskreno, novo-komite sve “crnogorsko” u korjen sasjekle, … pra-komite znale, ko su sto su, Srbi, … makar i ponesto protiv, tog prisajedinjenja, ujedinjenja imale, davno, … za male pare, limenku piva, sendvic, … branite tudje, nekretnine, kapitale, silu, moc, ,,, no se manite, avetluka, avetinje nezrele, … aj’ zdravo, …

  2. Komita komentariše

   Pa cigani su ovi tvoji avetinjo što ih dovodite iz srbije u nikšić da vam vode kampanju za izbore

   1
   6
   1. LipaLipa komentariše

    … Contra … ostavi se paljenja, parola, … kakve ustase, balije, pogotovu sipetari, … do ima koji dan ni si ni znao imena njihova izgovoriti, … bi df i konc.logor u NK, da kako, … samo kad bi on (logor) pobjedu donio, … sto ti o istoriji ,”Crne Gore” procitao, … nece proslost nasa (dps i df) vise ni kafu nama “kuvati” … aj’ zdravo, …

 2. sanya261 komentariše

  Nista neobicno za komite i nasu policiju. Nadam se da ce se ovakav vid komunikacije i ponasanja poslati u proslost 14-og marta pobjedom istine i pravde, pobjedom koalicija Za buducnost Niksica i Mir je nasa nacija. Treba kazniti sve koji su radili mimo zakona, ukljucujuci i one koji treba da sprovode zakon, policiju.

  20
  4
 3. Misliti crnogorski komentariše

  Nekoliko starih prdonja, punih jeda sto vide crnogorsku zastavu nisu narod. To su izrodi.

  7
  24
  1. Miki Crnogorac komentariše

   Sto su sve spremni za sendvic uraditi, na koje grane ih je vodja doveo.
   Uzas i zastidje od omadine ispranih tikvi !

   12
   4
 4. trn komentariše

  Dukljanoidi vrsta organizama bez inteligencije.

  18
  5
 5. Sotonjara! komentariše

  Pomahnitali mrznjom zadojeni matori liticetnikklerofašist napada đecu aktiviste čak i đevojke, da mu je sile klao bi

  6
  17
  1. Nikoletina komentariše

   Ovdje o klanju bi mogao samo ti da govoriš. Mani se komentarisanja, no idi ovjeri zdravstvenu knjižicu pa se liječi.

   6
   1
 6. Sotonjara! komentariše

  Majku mu jbm klerofasisticku đecu napada, razbojnik drumski, sta ocekivati od zadojenog cetnika, lijepo su ih napalili sotonjare spc

  5
  17
  1. micki komentariše

   Sotonjaro da mi je znati ko si ustasko kople

   10
   4
  2. trn komentariše

   Cisti primjer dukljanoida sa govornom manom i bez mozga uvijek spreman na vredjanje svega i svakoga ko firera ne voli.

   4
   4
  3. Nikoletina komentariše

   Nik ti govori ko si i šta si. Preporučujem dubinsko pranje!

   2
   1
 7. Ja komentariše

  E sotonjaro mamu ti jebem sotonsku.okupirali su čoveku imanje trebao ih je ko džukele poskidat.tebe zadnjeg da gledaš i da se sto put u gaće usereš gnjido jedna.

  11
  5
 8. Kontra revolucija komentariše

  Hrabri ovi komitaši, baš hrabri !.
  Napadaju starce od 80 i više godina !.
  Nek je vjecna i junacka !.
  Ahahahahaha !.
  Bruka !.

  13
  6
  1. LipaLipa komentariše

   … Contra, … od “skupa” najvise 150 auta, i do 500 djecine, … ocete da napravite “revolucuju” kontra. … dobila djeca po 20 eura (bolje komite placaju), za gorivo, pivo. sendvic, … provocirali, vise gradjane nego df, … sto bilo, neki starac tri psta pokazo, … oni , komite, koji kamen, na bilbord, bacili, … oce neko boj na Kosovo od toga da napravi, … gradjani NK, setaju, pogled nece da bace, na “procesiju”, … bas me briga, sto komite, front, sceli. … narod moj. NK-ni, sve procitali, vozdra i za jedne i za druge, … imaju bolji, casni, posteni, i to mnogo, … aj’ zdravo, …

   1
   3
   1. Kontra revolucija komentariše

    Ti bolji, casni i pošteni su sve ovo zakuvali !.

    3
    1
    1. LipaLipa komentariše

     … Contra … mani te se vi “kuvanja”, … NK ”skuvati” nce te, ni kad jaci bili, ne mogli, … sramota sto df, svu “silu” u NK sjatio, … nista na silu ne moze, Contra, … da ste malo odmjerenije, otmenije, … bar koji mandat bi vise u NK imali, … no manda/milan “pobjedu” veliku, oce, … mnogo macku, glava govedja, … aj’ zdravo, …

 9. E viva komentariše

  Lazu srbici kao po obicaju.sve se vidi na snimaju,ko je napao kamenicama ..taka vam je svaka istina ..dobri je rekao za vas Dobrica Cosic,ave je las u ssrpskoj istoriji..kompleksi su cudo

  6
  11
  1. Čiko komentariše

   mrš lopingeru drpsovski

   7
   4
  2. Ja komentariše

   E majku ti evivnem,vidiš li oči ti ispale ko što su ti da su čoveku imanje napali,prvo su oni gadjali i udarali bildbord koji je u njegovo pa je on gadjao kamenom.pta je trebao da ih pusti jeli ko pto su tvoji pičkasti preci italijane pustili,da im ga puši kao što je tvoja baka italijanima i ustašama pizdo.imao je puno pravo da ih pobije ko paščad šteta što ga ne iskoristi

   6
   3
  3. trn komentariše

   Jos jedan dukljanoid sa ugradjenim tudjim misljenjem.

   3
   3
 10. Čiko komentariše

  Ajmo braćo da im se na…… ….. pa ćemo se onda u duhu naših starih običaja ponovo međusobno pokrkati oko fotelja i sitnih interesa 🙂 Ali prvo da demoliramo ove nesoje DRPESOVSKE

  6
  3
 11. MatijaF komentariše

  Pravi patriotizam se ne iskazuje ovako. Ovo je samo lažno inaćenje i pokušaj provokacije zarad mizernog goriva i sendviča.

  10
  2
 12. Borac za pravdu komentariše

  Ovi ljudi su toliko osilili i umislili da su neko i nešto. Mahanje zastavama više ne pali kod ljudi, tako da im džabe sve. Na izborima neće imati nikakve šanse !

  8
  2
 13. Mitar komentariše

  Milove komite su izgubljene u vremenu i prostoru. Oni su u stvari milovi zamorcici. Koje milo potura ne bi li obrzbijedio sebe bezbjednu bjezaniju

  4
  1
 14. Petar komentariše

  Komite su obicni laznjaci. Samo vitlaju barjacima i ricu.

  5
  1
 15. kuca komentariše

  Zasto policajci koji su tu sastrane stajali i gledali ovo nisu danas suspendivani ???

 16. Milica komentariše

  Ma oni su saka jada, ti starcii zene su velicina za njih ! 😂

  4
  1
 17. Analiza komentariše

  Komite su fasisti. Na musolinijevom platnom spisku im bili djedovi… Nema veceg fasizma od milove lopovske ideologije. Sram ih i stid bilo!

 18. Slave komentariše

  Policija je mirno posmatrala sa strane, uživala. Malo i odmarala, valjalo je prevesti DPS-ove aktiviste juče od tačke A do tačke B.

 19. Todorina komentariše

  Žalosno je što ovdje pojedini opravdavaju ovakvo huligansko ponašanje komita, okrivljujući starinu za incident. U dubljem smo mraku nego što smo mislili.

 20. DjangoBoj komentariše

  Pa oni drugo ni neznaju sem da prebijaju ljude po ulici pa se ostrvili pa i po kucama poceli da napadaju i to starije ljude na kucnim pragovima

  1. Gabrijela komentariše

   Ovo što su uradili juče u Župi je za svaku osudu, “patriote” treba da se stide, ako imaju prst obraza.

 21. Titograd komentariše

  Pa zar oni nijesu crnogorci majku ti jebem srpsku.

  2
  2
 22. Veselin komentariše

  Ovi evivsi-tz komitet kako sami sebe nazivaju ruse DPS.Nema dana kad ne naprave slučaj koji zalazi u domen kriminala ili nenormalnog ponašanja.Da je čovjek kao sto nije Milas bi ih pozvao da smire strasti.Ali jadni se još nada da će se razbiti vladajuća koalicija.

  1. Crna Gora komentariše

   Čarapani crni vrani,komiti osvajaju nikšić,đe ste juče bili četnici,skrili se u mišje rupe,na stotine auta,crnogoraca pravih a ne vi izrodi,janjičari,sluge srbijanske,četnici jedni. Da je vječna Crna Gora !

 23. PRAVEDNIK komentariše

  mene nije jasno zasto policija nije reagovala nego je stajala kazete sa strane i posmatrala je sve to ne reagujuci. pa evo sijenili su ovu dvojicu i doveli onoga iz hercegnovoga . pita li ko brdjovica za ovo zasto policija nije intervenisala i rascerala ove milove i branove komite kojima su napunili rezervoare do cepa i dali sendvice . ko drzi policiju nije mi jasno drzi li milo i brano ili sekulovic i brdjanin i abazovic posto se ova dvojica nista ne pitaju. ovo treba ispitati ko je u patroli bio taj dan.

  2
  1
 24. Sotonjara! komentariše

  Jbo vas đedo genocidaši a vi njega, cetnici bi klali đecu majku im jbm zločinacku

  1. Crna Gora komentariše

   Đedo im visi na ceradi,sotona

 25. Ekonomista komentariše

  Da Daka ne saradjuje sa Milom oglasio bi se povodom prebijanja Trebjesanina!

 26. Bato Nikolic komentariše

  Da Daka ne saradjuje sa Milom oglasio bi se povodom prebijanja Trebjesanina!

 27. Orko komentariše

  Daka i Brano Licunovi se sastaju na Vukov most i dogovaraju oko svega!

 28. Milica Asanin komentariše

  Cudno da se Dana ne javlja kad ljude prebijaju oni i DPS imaju tajni dil

 29. Ostoja komentariše

  Dati glas za Daku je isto dati glas i Milu

 30. Ekonomista komentariše

  Veliki junaci od djeda se prepaali

 31. Bato Nikolic komentariše

  Upadaju na tudju svojinu bez presedana ovo da je u Aleriku vlasnik bi mogao upotrebiti vatreno oruzje

 32. Orko komentariše

  Dosli iz grada da provociraju lude po Zupi

 33. Jelica Tepacevic komentariše

  Prvo ugrozavaju javno zdravoje onda licnu imovinu!

 34. Jelica Tepacevic komentariše

  Ono su tuzbe kolone sa izbezumljenim i maloumnim Vukovicima koji sa masinala za seganje idu sa Komitala do onih sto otkupljuju staez stvari…crna druzina

 35. Vuk Miljanic komentariše

  Molim da se ne pravi drama oko citave situacije , sve je izazvala mala grupa maloljetnih lica i mladih koji nijesu svejsni svojih ishitrenih poteza, to nije slika Crne Gore niti treba da se salje u svijet, to je mala grupica placenika i najamnika samo da bi se ocrnila Crna Gora.

 36. Djole30 komentariše

  Nisu direktni izvršioci krivi. Verovatno je većina njih ucenjena ili zastrašena. Kriv je onaj ko ih na to nagovara i huška. Ali neće moći tako još dugo

 37. Ljubo komentariše

  Samo ne znam koji ljudi će glasati za ove fukare. Komite su najveća sramota grada pod Trebjesom. Nadam se da će se svemu ovome stati na kraj i da pošteni ljudi neće imati ovakvih problema.

 38. Lazo komentariše

  Podrška za gospodina Mušikica i sve komšije koje su mu izašle u susret.

 39. Niksicanin komentariše

  Potomci ‘talijana kidišu na slobofarski narod Crne Gore. No , neka ih još malo

 40. Jelena85 komentariše

  Sramota sta se desava u ovakvoj epidemioloskoj situaciji, da gamad placena komitaska seje strah!

 41. TackastaZabica komentariše

  Sta ce oni drugo nego da napadaju stare

 42. TackastaZabica komentariše

  Prebijaju po ulici i napadaju na kucnom pragu sve za 10 litara benzina i dve flase piva

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.