Studentski piknik u Parku Univerziteta 5. juna: Kvalitetan muzički program i sportsko rekreativne aktivnosti

0

Projekat „Studentski piknik“ se prvi put u Crnoj Gori održao u dijelu parkovskih površina u okviru Univerziteta Crne Gore, u zimskom semestru 2019. godine. Ideja je bila da se kroz umjetnost i zabavu obilježi početak godine i da se studenti upute u jedan novi  urbani koncept slobodnog vremena, koji predstavlja standard stila života mladih u ostalim evropskim državama, saopštavaju organizatori.

„Danas, Studentski piknik je postao tradicionalan događaj na kome studenti kroz zabavu i kvalitetnu muziku obilježavaju započeti semestar ili slave njegov kraj. Drugi po redu Studentski piknik u 2024.  godini će se organizovati u srijedu, 5. juna u periodu od 15 do 23 časova u Parku Univerziteta. Za muzički dio programa biće zaduženi Filip Sjekloća, Peđa Radović, Sancho Pansa trio kao i bend Vis Tetra. Pored navedenih izvođača, na predstojećem pikniku nastupiće premijerno i SKC hor osnovan u aprilu ove godine, sa adaptacijom pjesme „Daleko“ benda Detour“, kazali su oni.

Satnica nastupa je sledeća:

15:00-17:00h- Filip Sjekloća

17:00- 17:10- SKC hor

17:10-19:00- Peđa Radović

19:00-21:00- Sancho Pansa trio

21:00-23:00- Vis Tetra

Dodaju i da će pored kvalitetnog muzičkog programa, posjetici biti u prilici da uživaju u brojnim sportsko-rekreativnim aktivnostima (stoni tenis, odbojka, pikado, badmiton…) kao i ukusnoj hrani i osvježavajućem piću po izuzetno povoljnim cijenama.

„Takođe, u saradnji sa Nikšićkim pivom održaće se turnir u Beer pongu, igri izuzetno popularnoj među mlađom populacijom. Turnir će trajati od 16:30 do 18:30h, a za tri najbolje ekipe obezbjeđene su intersantne nagrade. Edukativni karakter piknika ne izostaje ni ovog puta, pa će se u saradnji sa kompanijom Finveo organizovati mini kviz takmičenje u kome će učesnici pokušati da predvide cijenu zlata u 20h. Za troje učesnika koje budu najbliži stvarnom iznosu, pripremljene su vrijedne nagrade, sa nagradnim fondom od čak 1.300€. Kviz će trajati od 16:00 do 21:00h. Na ovaj način se mladi i studenti uče o predviđanju tržišnih kretanja, upravljanju rizikom i primjeni finansijskih strategija- sve to uz podršku sjajnih Finveo Senior Account menadžera.. Cilj nam je da okupimo što veći broj mladih ljudi, kako bi uz druženje, dobru muziku i prirodu stvarali svijest o očuvanju prirode i valorizaciji mjesta kao što je Kampus UCG-a, ali i drugih parkovskih površina kojima Podgorica obiluje“, zaključili su iz organizacije Studentski kulturni centar.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.