Stojković na golu Partizana još 4 godine

0

Golman Partizana Vladimir Stojković potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa klubom. Tim potezom, rukovodstvo šampiona Srbije obradovalo je navijače koji su zadnja dva mjeseca izražavali zabrinutost zbog eventualnog odlaska u inostranstvo reprezentativnog čuvara mreže koji je svojim bravurama na golu crno-belih u prethodnih godinu dana doprinio uspjesima kluba na domaćoj i međunarodnoj smjeni. Sam Stojković je u krajem novembra, nakon meča sa Jango Bojsom, najavio mogućnost odlaska iz kluba, međutim potpisivanjem novog ugovora, gotovo je izvjesno da će karijeru završiti u voljenom klubu.
– Srećan sam što sam ostao u klubu koji doživljavam kao svoju kuću. Partizan mi je familija. Zajedno nastavljamo dalje. Ovoga puta još jače, jer želim da pomognem ekipi da izbaci Plzenj, a da bude što je moguće konkurentnija u borbi za odbranu duple krune.
Ako odradim sve četiri godine, garantujem vam, tražićete da potpišem na još dve, na primer 1+1. Toliko se dobro osećam i toliko mi Partizan prija. Naravno, uvek postoji mogućnost da odem posle Mundijala, jer je to velika pozornica, ali čak i da se to desi, ubeđen sam da ću se vratiti u Humsku i ovde završiti karijeru- izjavio je Stojković za ,,Mocartsport”.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.