Stidi li se nova Vlada: Nastavnica branila svetinje, nova vlast je pod pritiskom DPS-a smijenila istog dana kad su je i postavili na funkciju!

20

Nakon neviđene hajke DPS-a i pojedinih medija naklonjenih toj partiji, direktorica  Osnovne škole “Ristan Pavlović” u Pljevljima Bojana Đačić smijenjena je istog dana kad je postavljena na funkciju.

Vlada je ponovo, po ko zna koji put, pokleknula pod pritiskom bivše vlasti, pa je smijenila Đačić koja je bila učesnica litija i sa narodom branila svetinje.

Režimski mediji su nakon što je Đačić imenovana objavili fotografiju na kojoj je ona sa guslama i odmah su, po oprobanom receptu, nakon ministarke prosvjete Vesne Bratić i novu direktorku pljevaljske škole proglasili “ženom četnik”.

Uslijedilo je saopštenje DPS-a koji su naveli da “kao odgovorna državotvorna partija koju građani Crne Gore percipiraju nosiocem evropskih vrijednosti, imaju obavezu da osudimo svako urušavanje demokratskih principa na kojima mora da počiva savremena Crna Gora.”

Imenovanje Đačića nazvali su skandalom bez presedana. Nakon ovog vapaja zabrinutog DPS-a za “evropske” tekovine, Vlada je smijenila Đačić i još jednom pokazala da je slaba kada su zahtjevi bivše vlasti u pitanju.

 

20 Comments
 1. Stremljenje komentariše

  Branite cetnikusu sa sajkacom koja treba da obrazuje djecu svih naroda i vjera. Kakva vam je uzdanica koja “ brani svetinje” sram da je bude.

  39
  84
  1. mitar komentariše

   kakve veze ima sto je cetnik… i krsto zrnov je bio cetnik pa se dicite sa njim. a nesto ne vidjeh da ste osudjivali profesoricu albanske nacionalnosti iz bara koja se slikala sa djecom sa albanskim obiljezjem, niti je snosila neke posledice. opet dvostruki arsini!

   72
   15
   1. Mina komentariše

    I ja sam branila svetinje,pa nijesam direktor.
    Ne prilici mladoj djevojci da nosi kapu sa kokardom
    .Neka stavi ruzu u kosi ,pametnije bi joj bilo.

    6
    2
  2. Josif komentariše

   Ona je branila Srpske svetinje a ne tamo neke zakolje nema valja nih dokaza da postoje. Istorija vam se svodi na čula, rekla kazala. Tako kažu istoričari.

   36
   7
  3. Komita komentariše

   Ha ha ha,pa zar i ova bijaše ženski četnik ko bratićka

  4. Pushi ga,Mirna! komentariše

   Pusi racq ,Stremljo!
   I ti i svi novodukljanci

   3
   1
 2. Ksilofon komentariše

  Ne lažite, nijesu je smijenili ni zbog litija ni zbig gusala već zbog ludačkih poruka na tviteru.

  Učešće na litijama nikome od nas ne daje imunitet.

  27
  42
 3. TREPCA komentariše

  NARAVUCENIJE , KO OCEKUJE ILI SE NADA FUNKCIJI DA SREDI SVOJ FEJZBUK ILI INSTAGRAM PROFIL , NE DAT OVIM ,, PSTRIJOTMA I BEZBOZNICIMA , , NI 1% POVODA DA BURICU , I LAJU …

  31
  8
 4. katunjanin komentariše

  Žao mi je ali nedolikuje prosvetnim radnicima da postavljaju takve slike i razne komentare. Sa takvim radnjama samo pomažete onima koji vas nežele jer je to jedana vrsta nacionalizma . Neije prikladno za jednu direktorku škole. Ispade mnogo glupa sa tom provokacijom . Takođe pravi velike probleme i Bratićkoj koja se bori da povrati književnost, ćirilicu i pojerenje u škole .

  14
  17
 5. Ivi komentariše

  Gluposti. Možda joj je porodica četnika, preci, pa će da joj brane. Poruke su nepoznate meni. Gluposti, samo im popuštajte pa će biti gori. Za Vaskrs da arlauču po ulici luda banda. Pih, to se ne radi nikada.

  15
  8
 6. ja lično komentariše

  pa šta sad treba boračku penziju da dobije zbog litija? borila se za svoju vjeru i neka je sad upražnjava u miru i slobodi ko i hiljade drugih koji su bili pored nje. kako ružno spinovanje. žena je imala desetine nacinalističkih i šovinističkih objava i ne može biti direktor,pogotovo ne u multietičkim Pljevljima. a i nivo kadriranja da seoska učiteljica iz čista mira postane direktor jedne od 2 glavne škole je takođe krajnje upitan uz svo poštovanje učiteljksog posla i sela…zar nema niko od profesora sa iskustvom za ovo mjesto?

  12
  15
 7. Realan CG komentariše

  KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA PODRZAVATE OVAKVU KANDIDATKINJU. SVETINJE BRANITI UVIJEK I NA SVAKOM MJESTU.ALI NE MRZNJOM ,SOVINIZMOM ,KOKARDOM I ONAKVIM KOMENTARIMA.ZAR NIJE IMALO TOLIKO DRUGIH KANDIDATA IZ PARTIJA VLASTI ,NEGO SVAKO MALO DAVATI SEBI AUTOGOLOVE.LOGICNO JE DA PARTIJE VLASTI POSTAVLJAJU SVOJE KANDIDATE ALI OVAKVE SIGURNO NE.

  14
  15
  1. Гром komentariše

   Realan CG – Lažni profil sa lažnim komentarima,mrčo. Nema niti jedan takav komentar iza kojeg ona stoji imenom i prezimenom. kao da ja napravim lažni profil na tviteru “srbočetnik”, izbacujem svakakve komentare sa istog i ubacim kao slučajno 1-2 tvoje slike… Udbaška posla.

   8
   2
 8. Radnik komentariše

  Moze se smijeniti kad je Srpkinja lako ,al kad je neko drugi u pljevlja nacelnik e tada se ne moze smijeniti . To je Zdravko Krivokapic po Srbima sto batina a ostali .ovo je pravda nove vlade Becica i Krivokapica.kad je Srpski kadar smenjuj A kad je Bosnjacki nacelnik ne u istom gradu u Pljevljima . To su Zdravko i Aleksa

  16
  4
 9. Radnik komentariše

  Nema ni temeljnog ugovora ako bude pocetkom maja pljunite me ,Zdravko sve laze sve . A cuce te ga danas na skupstinu kako ce da fino prica i da nas lazinja i laze po starom obicaju nas Zdravko 200% Crnogorac Milovac

  13
  1. Realan CG komentariše

   KAMO SRECE I DA JE 20% CRNOGORAC ILI SRBIN.SVEJEDNO. NO NE ZNA SE STAJE ,TAMAN KAO I ALEKSA ,,neodredjeni,, .

 10. Sajkac komentariše

  Ovih dana bice otvoren racun za nabavku oko 200000 sajkaca

  6
  2
 11. narod komentariše

  Bojana draga, glavu gore, Ti si ono što treba ovom društvu. hrabra i svoja. Bravo djevojko!

  4
  2
 12. alf komentariše

  Izbori i tacka !

 13. E viva komentariše

  Ovoj gaduri nije mjesto da radi ni u cistoci,a ne u prosvjeti sa djecom..ovce cuvaj I siri cetnistvo

  1
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.