Stefanović: Kod uhapšenog marinca nađen pištolj sa izbrisanim brojem

0

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je u štek-stanu u Beogradu uhapšen Korbet D., bivši marinac i da je kod njega pronađen pištolj CZ-99 sa izbrisanim brojem i, govoreći o tome da li je on spremao atentat, istakao da ne smije da iznosi mnogo detalja.
„Policija je imala informacije o ovom licu koje je kod sebe imalo oružje sa izbrisanim brojem. To govori da je očigledno da se nešto dešavalo, ali više informacija ne mogu da iznosim“, rekao je Stefanović.
Pripadnici MUP rade svoj posao i nadamo se da će doći do rezultata, dodao je on.
Stefanović je rekao i da su slike na stranici „Droga Srbije“ na kojima su djeca sa marihuanom, kokainom, LSD tabletama u školi kao i ispred policijskih kola, predmet istrage MUP-a, ali i Tužilaštva za visokotehnološki kriminal, kako bi otkrili ko stoji iza ovog jezivog izazova.
Stefanović je izjavio da postoji sumnja da se na snimcima i fotografijama vide narkotici, a službe rade na identifikaciji administratora i maloljetnika sa fotografija.
„Mi prije svega radimo na prevenciji, pa smo uveli predmete u 4. i 5. razred osnovnih škola kako bi i djeca i roditelji razumeli opasnost narkotika i što više se informisali“, rekao je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.