Stefanović: Ako opozicija hoće izbore, spremni smo

0

Član Predsjedništva SNS Nebojša Stefanović izjavio je da je ta stranka dovoljno jaka da prva preda svoju izbornu listu, kada budu raspisani beogradski izbori, a ukoliko opozicija bude tražila vanredne parlamentarne izbore, SNS će, ističe, razmotriti kako će odgovoriti na taj zahtjev.
Stefanović je u intervjuu Tanjugu rekao da pitanje vanrednih parlamentranih izbora postavlja i potencira opozicija, koja, kako kaže, sama zaključuje “šta SNS hoće, šta neće”.
– Kada smo donijeli konačan stav, iako je, naravno, bilo različitih mišljenja, da idemo na redovne beogradske izbore bez vanrednih parlamentarnih, ni to nije valjalo. Sada čujem da smo to radili, jer navodno ne smijemo da idemo na vanredne izbore, valjda, jer će nas ubjedljivo pobediti Đilas, Šapić i Janković na beogradskim, pa onda će oni morati da sačekaju još malo da bi nas pobijedili na parlamentarnim… – rekao je Stefanović.
On je ponovio da je vladajuća stranka donela konačnu odluku o raspisivanju beogradskih izbora bez vanrednih parlamentarnih, ističući da su izbori najvažnije pitanje “onima koji se bave samo svojim foteljama”.
– Ako opozicija bude želela nešto drugo, a verujem da će oni to i tražiti, vidjećemo kako ćemo da odgovorimo na to. Za sada je ovako kako jeste – poručio je funkcioner SNS.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.