Stanković: Ovo je titula kluba, igrača i Vladana Milojevića

0

I kada bude u jeseni trenerske karijere Dejan Stanković će pamtiti prvu polusezonu provedenu na mestu šefa stručnog štaba. Više nego dobar početak, zatim dvomesečni prekid izazvan pandemijom virusa korona i na kraju sutrašnji meč protiv Rada (19.30 časova, TV Arena), kao meč lopta za prvi trofej na Marakani u ulozi trenera.

Iako bi mogao već sutra da po još jednom paramteru uđe u istoriju kluba sa Marakane, nekadašnji as Intera i Lacija je svestan da će nad novom Zvezdinom titulom biti primetna senka Vladana Milojevića.

“Ja bih voleo da me niko ne shvati pogrešno. Došao sam na plus 11, radim posao. Svestan sam uloga i zahteva ovog kluba. Ova titula ide klubu, igračima i navijačima. Ja sam u malom delu zaslužan, bio bih zaslužan da sam sedeo na klupi i jedan meč. Ja sam ovde u procesu i spremamo se za nešto duže. Zato ova titula pripada klubu, igračima i navijačima.

Naravno tu je i gospodin Milojević”, poručio je Dejan Stanković na konferencija za medije uoči meča sa Radom.

Kao svi u Srbiji, i trener Crvene zvezde se uželeo fudbala i takmičenja.

“Kreće ponovo fudbal, država je uradila sve kako bi nas vratila na teren. Mislimo samo o Radu, znate i sami šta ta utakmica nosi za klub, igrače i mene. Pokušavam da igračima objasnim da važne utakmice zavise od samokontrole. Ne treba da žure i brzaju, nego samo da rade ono što smo se dogovorili. Moramo da budemo strpljivi”.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.