“Srpski telegraf: Brano neuspješno pokušao da pomiri Mila i Duška!

4

Brano Mićunović neuspješno je pokušao da pomiri crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića i bivšeg premijera te države Duška Markovića, koji su u dugotrajnom i ozbiljnom sukobu, navodi se u izvještaju crnogorske službe.

Iako je Mićunović u prethodnom periodu važio za nesporni autoritet na području Crne Gore, najnovija saznanja indikuju postepeno, mada ne veliko, slabljenje njegove pozicije. U prilog tome govori i podatak da tokom 2018, uprkos ličnom angažovanju, nije uspio da okonča sukob između Mila Đukanovića i Duška Markovića, stoji u izvještaju.

U dijelu dokumenta koji se odnosi na nedavna zbivanja u Crnoj Gori piše da je Mićunovića vidno razočarao izborni poraz partije Mila Đukanovića na avgustovskim izborima:

Nakon poraza DPS, a samim tim i gubitka podrške vladajućih struktura, Mićunović je ispoljavao vidnu uznemirenost i nezadovoljstvo, te je nastojao da uspostavi relacije s novopostavljenim rukovodiocima u crnogorskim bezbjednosnim strukturama (Srpski telegraf pisao je o njegovim sastancima i dogovorima sa Miodragom Dakom Davidovićem).

4 Comments
 1. Ivi komentariše

  Izbiće ga Milo, pa će da se smiri. Kao i uvijek.

  24
  5
  1. Ja komentariše

   Ivi popuši ga i jebem te u usta.radijator će da os uje drugu stranku odma posle nk i svedočiće protiv ove džukele i spodobe štrkljave.a ti plači snjima zajedno sad pič.o

   17
   9
   1. Ivi komentariše

    Oće malo morgen. Može da sadi maline, po Mojkovcu. Iz usta ti ga usta…

    9
    2
 2. Marko komentariše

  Ovo vam je dobra igra,napisete clanak pun neistina,posaljete ga aefovima u Bgd oni ga objave,a vi kao,samo prenesete text,citirate.Ko vam vjeruje?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.