Srpski nacionalni savjet: Davidovićeve izjave su iznenađujuće, Vučić je iskreni prijatelj

17

Srpski nacionalni savjet Crne Gore saopštio je da su iznenađeni izjavom lidera Narodnog pokreta Miodraga Davidovića o navodnoj umiješanosti predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u pokušaj atentata na njega i episkopa budimljansko-nikšićkog Joanikija.

“Bez namjere da u susret lokalnim izborima u Nikšiću opredjeljujemo podršku nekoj od srpskih koalicija i političkih stranaka, jer bi svi zajedno trebali i morali kroz izborni rezultat obezbijediti slobodu i prosperitet svim građanima u Crnoj Gori i potvrditi konačan odlazak odnarođenog režima, Srpski nacionalni savjet je duboko iznenađen izjavom gospodina Miodraga Dake Davidovića o navodnoj umiješanosti predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u pokušaj atentata na njega i vladiku Joanikija”, navodi se u saopštenju.

Ocijenili su da je Vučić iskreni prijatelj ne samo Srba u Crnoj Gori, već i “svih Srba u regionu i rasijanju”, te da to svakog dana pokazuje djelima.

“Da nije njegove brige o svojim sunarodnicima u Crnoj Gori, ali i na Kosovu i Republici Srpskoj, ne bi bilo ni traga srpskim organizacijama i zajedništvu srpskog naroda, već bismo bili podijeljeni i posvađani kao što smo to bili u vremenu prije njegovog dolaska na vlast. Dajemo punu podršku predsjedniku i Vladi Republike Srbije u ogromnim naporima na homogenizaciji i jedinstvu srpskog naroda, a Narodni pokret u Nikšiću pozivamo da bezuslovno bude uz svoj narod, kao što to i svi očekuju od njega”, zaključuju iz Savjeta.

17 Comments
 1. Drugorazredni komentariše

  Pa sto ne uhvatise atentatore? U sred Beograda pokusajj ubista, kamerama sve pokriveno i kao ne znaju ko je… Ja vjerujem da BIA ili Vucko imaju svoje prste u tome. Cim jos nije rasvjetljeno to.

  7
  72
 2. TREPCA komentariše

  KAD UHVATE ATENTATORE ZNACEMO DA ON NEMA VEZE SA TIM , DO TADA …

  8
  56
 3. LipaLipa komentariše

  … sve “sbsko” brani Vucka, … brane oni “poklone” koji dolaze od njega, … poduzi spisak ovi koji dobijaju “grantove” … ako neko Vucka i mrko pogleda, … jave se stotine korisnika budzeta, podguznih muva, “postenog” Vucka, … niko “castan”, “posten” kao njihov pedsjednik, … svi poltroni svijeta su isti, braca, … aj’ zdravo, ..

  4
  13
  1. tako stoje stvari komentariše

   Dua Lipa, šta je tu čudno, Srbi za Srbe…tako i treba, isto ko što ti braniš svoje Ramu, Tačija i Abazovića…pusti nas tih praznih priča i dvostrukih aršina.

   6
   2
   1. LipaLipa komentariše

    ,,, Tako stoje stvari … naravno Srbi treba, da znaju, ko su, sto su, kuda idu, … no Vucko, njegova kamatila, pokrovitelji. to su druge stvari, Stvari, … ne mogu biseri (Srbi) sa prasicama (Vucko, kamarila) nikako, … Vucko, namjesnik, globalista (Soros, ekipa) … napola sipetar, ocima Srbe ne moze vidjeti, … sve je ucinio da Srbe, unisti, zemlju, otme, ustupi, … svojim pokrovitelima, bjelosvjetskoj fukarstini, … na Srbima oni razne eksperimente, sprovode, … Kosovo, mic po mic taktikom, de fakto priznao, … od institucija (skupstina, posebno), obicnu krcmu napravio. … pravosudje, sudovi provizorijum, koji samo njima (kamarili) sluzi, … ogroman broj, botova, stotine, upravu kako rece nas dobri Helm / Daka, … no dosta, za danas, “cujemo se” … aj’ zdravo, ….

    1
    3
  2. Listantisatanista komentariše

   I Vladika Joanikije je isto rekao. Toliko o podršci Crkve Daki.

   5
   2
 4. Realan komentariše

  LJUDIMA NE SMETA DA IZRICU I OPASNE I PAUSALNE OCJENE U OVOJ KAMPANJI.DAKA NA SVE NACINE POKUSAVA DA OTRGNE DIO GLASOVA DF I NE PREZA NI OD CEGA. NJEGOV VELIKI PRIJATELJ JOANIKIJE TAKODJE PRETPOSTAVLJA BEZ DOKAZA, TAKODJE DA IZA ATENTATA STOJI BIVSA C.G. VLAST.OCIGLEDNO,TIME KUPUJE NAKLONOST VUCICA KOJI CE IZABRATI MITROPOLITA ,KAO STO JE IZABRAO PATRIJARHA.ETO KOLIKO SU JEDAN DRUGOME ISKRENI.STO SE DO SADA NIJESU OGLASAVALI, NEGO TEMPIRALI FORMU KAO DA SE RADI O ILIMPIJSKIM IGRAMA,A NE LOK.IZBORIMA.

  6
  2
 5. RANKO komentariše

  Čudo da Daka to nije saopštio mnogo ranije ako je već imao takva saznanja a sada u susret izborima je već dosta sumnjivo.

 6. Džonatan Livingston komentariše

  poltroni vučićevi se javili

  3
  8
  1. Listantisatanista komentariše

   I Vladika Joanikije je isto rekao. Toliko o podršci Crkve Daki.

   3
   2
 7. MIKI komentariše

  Davidovicu nije ti trebala ova bruka.

  5
  1
  1. tako stoje stvari komentariše

   Ma zna i on sam to, no napisali mu, morao da pročita 🙂

 8. Helm komentariše

  Ne znam ko stoji iza atentata na vladiku Joanikija i Daku Davidovića decembra 2019. Ali činjenica je da istraga o tome nije mrdnula sa mrtve tačke. Verovatno Daka nije morao o tome sada, tri dana pred izbore. Ali istina je i da se iz Srbije protiv njega danima vodi užasna kampanja.

  Đorđe Vukadinović (NSPM)

  4
  5
  1. Listantisatanista komentariše

   Pa se i pre i posle pokušaja atentata krio u Srbiji, a ne u Crnoj Gori? To je toliko bezobrazna izjava da se i Vladika Joanikije ogradio od ovog bezobzirnog čoveka.

   1. LipaLipa komentariše

    … nije se krio ko Vucica, to je cinjenica, … stanovao u hotelu, koji jako obezbedjnje ima, … ne moze ni Vucko u savku “rupu”, spiuna, … licno mislim meta bio Joanikje, … mnogo je on opasniji po Vucka, makar tada bio, … aj’ zdravo, …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.