Srpski mediji: “Kavčani” planirali da preuzmu poslove u Srbiji nakon hapšenja Velje Nevolje!

4

Policija je u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i BIA posle upornog operativnog rada identifikovala jednu kriminalnu grupu koja je prema operativnim saznanjima planirala da u Srbiji preuzme određene kriminalne poslove kojima se do trenutka hapšenja bavila organizovana kriminalna grupa Veljka Belivuka.

Prema nezvaničnim operativnim podacima, u pitanju je takozvana vračarska organizovana kriminalna grupa i tu grupu predvodi izvjesni Nikola Vušević zvani Džoni.

U toj grupi, prema operativnim podacima, trenutno se nalaze još četiri ozbiljna kriminalca. Svi oni se trenutno nalaze u bjekstvu i nisu u Srbiji. Prema operativnim i nezvaničnim podacima nalaze se na Pirinejskom poluostrvu i ta organizovana kriminalna grupa je blisko sarađivala sa kavačkim kriminalnim klanom koji predvodi Radoje Zvicer.

Veljko Belivuk i Marko Miljković bili su bliski kavačkom klanu.

Ova vračarska kriminalna grupa nameravala je da preuzme nezakonite i kriminalne poslove u Srbija, ali operativan i uporan rad poicije i nadležnih bezbednosnih službi dao je rezultata tako da su svi oni identifikovani.

4 Comments
 1. Ivi komentariše

  Ma šta kažete. A kako će da dovuče crnoguljad, kako će da predaje granicu?

 2. Njegos komentariše

  Sve je to sprega politike i kriminala, ako mislite da isti nisu imali nikakve veze, i da u njihovom stvaranju nije ucestvovao rezim dpsa, grdno se varate.

 3. Ivi komentariše

  Oni su dobavili sada najsavremeniji uredjaj koji sve živo prate i granicu. Sve bukvalno, kroz zidove, a ne da se crnoguljavi lupežići dovuku ili uspostave komunikaciju.

 4. Bosko komentariše

  Kakva farsa.
  Sefe, sve ste znali ali sve. I bili u toku.
  Ne folirajte narod.
  Tako ces sutra pricati za Zvonka i ostale…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.