Srpska lista: Pozdravljamo dogovor postignut u Briselu

1

Srpska lista saopštila je jutros da pozdravlja dogovor koji je postignut u Briselu, čime je , kako se navodi u saopštenju ove liste, potvrđeno da KM tablice ostaju u upotrebi, da ih niko neće oduzimati niti će se pisati kazne našim građanima koji posjeduju vozila sa KM tablicama.

– Želimo da građane obavijestimo da će svi vlasnici vozila sa KM tablicama moći normalno da funkcionišu i kada im postojeća registracija istekne moći će da produže važenje registracije KM kao i do sada. Dakle, svi vlasnici vozila sa KM tablicama će moći nesmetano da koriste i produžavaju registraciju za vozila sa KM tablicama – ističu iz ove liste i dodaju da postojeće tablice ostaju i moći će da se produžavaju, ali da se nove za sada neće izdavati.

– Podsjećamo da je naš stav bio da KM tablice ostanu, da se građanima ne oduzima imovina, da se ne pišu nikakve kazne, niti da im se onemogućava sloboda kretanja. Mi smo tražili da KM tablice ostaju, a ne da se njihov broj povećava – navodi se u saopštenju Srpske liste.

 

(Novosti online)

1 Comment
  1. Djujic komentariše

    Kakva srpska ,vi ste antisrpska ,zvalava izdajnicka lista !

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.