Sredinom mjeseca pada odluka: Ekipa iz Granda blizu povratka u vrh policije!

0

Poslednji rok za povratak Zorana Lazovića i Duška Golubovića, koji slove za čelnike ekipe iz Granda, u vrh bezbjednosnog aparata je sredina ovog mjeseca, saznaje Borba u vrhu policije.

Prema našim saznanjima, do tog datuma treba da bude razriješena funkcionerska kombinatorika i hoće li oni biti vraćeni u službu.

I pored velikog protivljenja ekipe iz Mojkovca, koju predvodi premijer Duško Marković, veliki su izgledi da će pobjedu odnijeti struja koja gura Grand u vrh bezbjednosnog sistema.

Naš izbor iz policije otkriva da će ubrzo sve biti jasno.

“Prema predviđenom planu, sredinom mjeseca, treba da budu pripremljena rješenja za sve rukovodioce Sektora i nosioce funkcija u policiji. To znači, da bi to trebao sa bude poslednji rok kada će se znati da li se Lazović i Golubović vraćaju u policiju, pojašnjava naš sagovornik.

Između ekipe iz Granda i mojkovačke grupe, godinama traje velika netrpeljivost. Rezultat tog sukoba je i svojevremeni odlazak Lazovića i Golubovića iz ANB-a. Takođe, spekulisalo se da je upravo ekipa iz Granda stajala iza afere Listing, koja je za rezultat imala povlačenje sa mjesta direktora Uprave policije Veselina Veljovića.

Već mjesecima traje bitka iza kulisa, između ove dvije grupacije, o prevlasti u bezbjednosnom sektoru. Poslednje informacije govore da je i Milo Đukanović zagovornik povratka čelnih ljudi iz Granda u vrh policije.

Đukanović prelomio: Ekipa iz Granda dobila odriješene ruke da preuzme državu!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.