Srbija se uželjela Đokovića: Za sedam minuta prodato 1.000 ulaznica

1

Srbija se uželjela svog sportskog junaka Novaka Đokovića. Za samo sedam minuta danas je planulo 1.000 ulaznica za prvi turnir humanitarnog sportskog događaja “Adrija tur”, koji će se od 12. do 14. juna odigrati na teniskim terenima SC “Novak” u Beogradu.

Prema podacima kompanije “Tiket vižn”, na čijem sajtu i blagajnama su se mogle nabaviti karte, interesovanje je nezapamćeno. Zbog toga je organizator odlučio da u petak u prodaju pušti još 1.000 ulaznica, jer će povećati kapacitet na montažnim tribinama.

– Hvala svima na ovolikom interesovanju i želji da kupovinom karte budu dio “Adrija tura” i tako se nađu u prilici da na djelu vide Novaka Đokovića i neke od najboljih tenisera svijeta. Ujedno, svi koji su nabavili ulaznice pomogli su programima za unapređenje ranog razvoja naše djece koje u Srbiji sprovodi Fondacija “Novak Đoković” – rekao je direktor turnira Đorđe Đoković.

Inače, ulaznice koštaju 600 za dnevni i 800 dinara za večernji termin. Đorđe Đoković je objasnio zbog čega ulaznice popularne:

– Vodili smo se time da četvoročlana porodica može da priušti dolazak na turnir i da uživa u partijama Đokovića, Tima, Zvereva, Dimitrova, Troickog, Lajovića, Krajinovića…Osmi učesnik će im se pridružiti kroz “TSS tur” – ističe Đorđe Đoković, direktor turnira.

U petak, 12. juna, program počinje u 12 časova sa ženskim finalom “TSS tura”, posle čega na red dolazi muško finale, čiji pobednik stiče pravo igranja na “Adrija turu”. Od 16 časova su druga iznenađenja i zanimljivosti za publiku, u čemu će centralno mjesto imati Novak Đoković.

– Izazov je bio i dovođene velikih teniskih imena, ali je tu Novak uradio veliki posao. Sa druge strane, želim da napomenem da igrači dolaze besplatno, i svi su se odrekli nagradnih fondova u korist humanitarnih organizacija po svom izboru – kaže Đoković.

– Svaki gledalac će na ulazu dobiti zaštitnu masku, dezinfikaciona sredstva će biti raspoređena svuda po centru, i takođe prije početka i posle završetka svakog događaja vršiće se dezinfekcija celog centra.

Poslije  Beograda, sledi turnir u Zadru, 20. i 21. juna. Direktor turnira Goran Ivanišević se nada da će biti dozvoljeno da na stadionu bude svih 9.000 gledalaca. “Večernji list” podvlači da je Đoković napravio veliku stvar za Hrvatsku, a Ivanišević je objasnio i zašto:

– Ovo je prilika da svetu prikažemo i Zadar i Hrvatsku u prekrasnom svetlu i pozovemo turiste.

 

1 Comment
  1. Munja komentariše

    Samo ti igraj u Srbiji, nama ne trebaš ništa

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.