Sramota nove Vlade: Neće da vrate ambasadora Srbije kojeg je protjerao DPS, a druguju sa ambasadorom lažne države Kosovo!

2

Crna Gora i Kosovo imaju odnose utemeljene na principima uzajamnog povjerenja, dobrosusjedstva i evropskoj perspektivi, saopšteno je danas iz Ministarstva vanjskih poslova. I dok na pitanja o ambasadoru Srbije Vladimiru Božoviću kojeg je DPS protjerao ne želi da odgovori, niti da se oglašava, ministar Đorđe Radulović druguje sa ambasadorom lažne države Kosovo.

On je danas razgovao sa ambasadorom tzv. Kosova u Crnoj Gori Iljberom Hisom.

Kako je saopšteno iz MVP, Radulović je kazao da Crna Gora ostaje posvećena vanjskopolitičkim ciljevima, među kojima je izgradnja bliskih veza sa susjedima, u cilju obezbjeđivanja dugoročne stabilnosti na Zapadnom Balkanu.

“Ambasador Hisa istakao da će sa novom Vladom Crne Gore nastaviti da unapređuje međudržavne odnose. Na toj liniji, naglasio je da je jedan od prioriteta saniranje posljedica epidemije COVID-19, kao i organizacija vakcinacije stanovništva, kako bi mogli da pokrenu ekonomske aktivnosti u susret turističkoj sezoni”, saopšteno je iz MVP.

 

2 Comments
  1. Despot komentariše

    Nažalost, ova nova Vlada je sve samo ne demokratska. Iskoristili su narod tobož kao smena prethodnog režima, a igraju a vidim i pevaju kako im se kaže, ništa bolji nisu. Imaju još vremena da se dokažu i poprave, ako želite dobrosusedske odnose onda vratite Božovića, pa se posle sastajte i sa tzv. kosovskim zvaničnicima.
    Vi, ispred Cg koji ste se uvek zajedno sa Srbijom borili protiv Turaka i oslobadjali Kosovo od turske i albanske okupacije, to je istorija, to je vaša sramota. A posebno Vi Radulovicu, nemate ni Č od čojstva, ni J od junaštva, samo Imate F jer ste fikus ministar.

  2. Petar komentariše

    Sram te bilo Radulovicu, ne radis ono za sta te narod izabrao. Vrati ambasadora Bozovuca. I ne primaj krvnike Srpskoga roda!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.