Sramno: Supruga DPS funkcionera i opštinskog arhitekte Budve optužuje popove i domaće izdajnike da hoće da stave četnički jaram Crnoj Gori!

Sramno: Supruga DPS funkcionera i opštinskog arhitekte Budve optužuje popove i domaće izdajnike da hoće da stave četnički jaram Crnoj Gori!

Sandra Ivanović, supruga funkcionera DPS-a iz Budve i vršioca dužnosti glavnog gradskog arhitekte Mladena Ivanovića, na društvenim mrežama optužuje popove da jurišaju na Crnu Goru!

Ona optužuje popove i domaće izdajnike, da hoće četnički jaram da stave Crnoj Gori. Kao se vidi na forografiji, ona je šerovala pjesmu “ Za Crnu Goru”, koja je puna šovinističkih poruka.

Skandalozno je i to što njen muž odbija da da saglasnost da Mitropolija gradi Hram u Budvi, a sada je mnogo jasnije i zbog čega, jer ovakve šovinističke poruke i optužbe, nikome ne služe na čast.

Nikola Divanović, koga je nelegitimna odbornička većina izabrala za gradonačelnika Budve, imenovao je nedavno Mladena Ivanovića za vršioca dužnosti glavnog gradskog arhitekte.

Ivanović, kadar Demokratske partije socijalista (DPS), dugogodišnji je urbanista, zaposlen u Sekretarijatu za urbanizam.
Inače, prije četiri godine, odbornici SO Budva usvojili su odluku o formiranju urbanističke parcele na kojoj budvanski urbanista Mladen Ivanović namjerava da gradi hotel u naselju Gospoština.

 

Monitor je već pisao da je Ivanović, nakon što je kupio imanje poznatog vajara Rista Stijovića, srušio kuću i atelje Stijovića u naselju Gospoština u blizini Starog grada, pored hotela Avala, za koju je projekat izradio poznati arhitekta Ivo Antić. Tako je kuća poznatog vajara u Budvi, prošla gore čak i od njegove rodne kuće u Podgorici – Opština Budva se ranije izjasnila da nije zainteresovana za ovu vrijednu kulturnu zaostavštinu.

Tada je odlukom budvanskog parlamenta dvjema parcelama Ivanovića, koji je inače tada bio samostalni savjetnik u tamošnjem Sekretarijatu za prostorno planiranje i održivi razvoj, pripojeno 29 kvadrata, navodno, opštinskog zemljišta. Ivanović će dio parcele u centru Budve platiti 500 eura po kvadratu, što je ukupno 14.500 eura. Ivanović je ovom odlukom objedinio svoje parcele na kojima ima namjeru da gradi hotel.

Prema izvodima iz katastra Stijovićevu kuću, atelje, zajedno sa placem, Ivanović je platio 81.000 eura, dok je drugu kuću i plac u blizini kupio za 60.000 eura. Odlukom odbornika DPS-a Ivanoviću je sada prodata i opštinska parcela od 29 kvadrata da bi se formirala urbanistička parcela od 538 kvadrata za gradnju hotela u zahvatu DUP-a Budva centar.

Related posts

17 Comments

 1. Kontra revolucija

  Srama nema, uma jos manje !!!.
  30-tog ce se svi oni probuditi iz svojih “bogatih” snova !!!.

  47
  6
  Reply
 2. Baja_California

  Odbranjena je Crna Gora od svih vas “patriota” sto desnu ruku drzite na srce i pjevate himnu Montenegra a lijevom tiskate narodne pare u dzep.Vasa ljubav prema Crnoj Gori je ogromna, poginuli bi ste za nju, marsirali bi na neprijatelja poput Kralja Nikole. Kad smo kod izdajnika draga gospodjo mislim da cete i vi kupiti kartu u jednom pravcu posle ovih izbora i da cete jedino moc ponijet licne stvari jer ovo opljackano cini mi se da ce vam bit oduzeto i dato nama Srbima “izdajnicima” Ljubim vas !

  42
  6
  Reply
 3. Будва данас

  ДА ПОЈАСНИМ,ЈА КАО БУДВАНИН ЗНАМ О ЧЕМУ СЕ РАДИ:
  МУЖ:КЛАСИЧНИ ИСКОМПЛЕКСИРАНИ НАСЉЕДИК,ПО МАРОВИЋЕВОЈ ПРЕПОРУЦИ ИНСТАЛИРАН У УРБАНИЗМУ.

  ПУН КОМПЛЕКСА,НЕ ИЗЛАЗИ ИЗ ТЕРЕТАНЕ,ПИЈЕ СТЕРОИДЕ И НАРАВНО:ПОСТАО ИНПОТЕНТАН.

  УВАЖЕНА ГОСПОЂА:ИЗ МЛАДОСТИ НАВИКЛА НА ОГРОМНЕ ПОРЦИЈЕ МЕСА,ГЛАДНА И НЕЗАСИТА ТРАЖИ ВЕНТИЛ…

  О ЊЕНОЈ ИНТЕЛЕГЕНЦИЈИ ГОВОРИ БОЈА КОСЕ ПО КОЈОЈ СУ ПЛАВУШЕ У ЦИЈЕЛОМ СВИЈЕТУ ПРЕПОЗНАТЕ А О ЊЕГОВОМ АУТОРИТРТУ У ФАМИЛИЈИ ГОВОРИ ОВО ЊЕНО АНГАЖОВАЊЕ МА МРЕЖАМА…

  У ДВИЈЕ РИЈЕЧИ: СОДОМА И ГОМОРА.

  55
  7
  Reply
  1. Бањанин

   Шта јој вири, немам наочари?
   Кажу да је добра роба, прометује се. Већина ових монтенегринки има добар рејтинг за дневни трансфер.

   Reply
 4. Весна

  Мени је најдраже кад видим како су сви неписмени, па и ова “госпођа”.

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *