Spremni spiskovi: Kadrovske promjene u policiji kreću od sredine septembra!

0

Kadrovske promjene u Upravi policije, u sektorima koji se bave kriminalistikom i borbom protiv organizovanog kriminala, počeće od sredine narednog mjeseca, saznaje Borba. Takođe, do kadrovskih promjena doći će i u pojedinim gradovima, a nije isključeno da će jedan broj policijskih funkcionera, koji su godinama neraspoređeni, dobiti nove angažmane. Kako saznajemo, već je urađen presjek stanja bezbjednosni u svim gradovima, kao i ostvareni rezultati šefova policije.
-Nijesu svi sektori ostvarili zadovoljavajuće rezultate, kao ni načelnici policije u pojedinim gradovima. Od gradova koji su nekad slovili za problematične, a to su Budva i Nikšić, sadašnji rezultati govore da su to sada dva najmirnija grada što se tiče bezbjednosti, sa najmanjim mogućim brojem izvršenih teških krivičnih djela. Situacija u Podgorici se stabilizovala, ali je to još daleko od onoga što se očekuje, kaže naš sagovornik.
Najviše je podbacio sektor kriminalistike koji će pretrpjeti značajne promjene po dubini. Takođe, jednom broju operativaca koji imaju uslove za penziju biće ponuđeno da pod povoljnim okolnostima napuste službu.
-Kadrovske promjene su planirane za sredinu i kraj sledećeg mjeseca, pojašnjava naš sagovornik.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.