Sprema se udar na Srbiju: Albanske vlasti uz pomoć britanske službe optužiće Beograd za ubistvo Ivanovića!

0

Najnovija dešavanja na Kosovu i Metohiji su ciljana akcija britanske obavještjne službe, po čujem nalogu je sve rađeno, a sve za cilj treba da ima da se zvanična Srbija optuži za ubistvo srpskog političara Olivera Ivanovića, potvrđeno je Borbi iz više obavještajnih izvora. U narednih mjesec dana, po tom scenariju, kosovske vlasti će izaći u javnost sa informacijama da su srpski državljani učestvovali u pomenutoj likvidaciji, a da neke od njih skriva zvanični Beograd. Već su pripremljene i izjave “svjedoka” koji će taj scenario učiniti istinitim.

Prije par dana uhapšeni su Marko Rošiću, Nedeljko Spasojević i Dragiša Marković, koji se sumnjiče da imaju veze sa ubistvom Ivanovića, dok se Saša Ćurčić tereti za ometanje policije u obavljanju službene dužnosti. Podsjetimo, u Prištini su u akciji policije nedavno su uhapšeni crnogorski državljani Mario Milošević (38), Đorđe Pavićević (31), Vukan Vujačić i Igor Mašanović, kao i srpski državljanin Strahinja Đanković (22). Njima je već nuđeno da priznaju učešće u pomenutom ubistvu, kako bi otkupili slobodu. Đanković, koji je inače navijač Rada, na potjernici je zbog sumnje da je krajem februara na Vidikovcu ubio navijača Petra Arsića (38).

“Kosovke vlasti će sva ta hapšenja povezati sa ubistvom Ivanovića, a za sve to će optužiti Srbiju. Oni za taj scenario imaju punu podršku britanske obavještajne službe i na ovaj način se želi izvršiti pritisak na Srbiju i Aleksandra Vučića. Kao nalogodavca će označiti Milana Radojičića, z Kosovske Mitrovice, koji je blizak vlastima u Beogradu i koja je bio su sukobu sa Ivanovićem i to, navodno, treba da im bude krunski dokaz, saznaje Borba.

Plan je da se unese nemir na teritoriju Srbije i da se skrene priča vezano za status Kosova. To albanskim vlastima treba da posluži kao alibi da uz podršku MI6 uđu na sjever Kosova, kako bi navodno, riješili ubistvo Ivanovića, a da to bude povod da tamo ostane njihova policija.

“Srpske vlasti imaju spreman odgovor na ovaj scenario, potvrđeno nam je u zvaničnim krugovima u Beogradu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.