Španović:Iskoristićemo sve trikove da mi kruna karijere bude u Parizu

0

Svjetska šampionka u skoku udalj Ivana Španović nada se da će joj kruna karijere biti na Olimpjskim igrama u Parizu.

Na svečanosti Srpskog atletskog saveza (SAS) ona je proglašena za najbolju atletičarku Srbije u protekloj godini.

Očekuje nas mnogo stvari što se tiče Atletskog saveza. Sigurna sam da će ovo biti jedna lijepa godina, sa krunom u Parizu. Nadam se da će u Parizu biti i moja kruna godine i karijere. Sve što sada radimo je u ime tog cilja. Idemo polako, napravila sma malo dužu pauzu posle završetka sezone. Planiramo neko takmičenje u zimskom dijelu sezone, ako ne bude bola. Takmičiću se u zimskom delu sezone na SP, gdje ću braniti titule svjetske prvaknje. Ako ne, nastavljamo pripreme za Pariz i to je jedina stvar koja me inspiriše da tada budem u najboljem izdanju”, rekla je Ivana Španović.

Španović će u „gradu svijetlosti” pokušati da osvoji zlatnu medlaju, jedinu koja joj fali u bogatoj riznici.

Goran je motivisan kao nikada do sada i ovo je kao da prvi put pokušavano da uradimo nešto. Sve trikove, svo znanje, sve što smo stekli svih ovih godina, pojedinačno, kao tim, da ćemo to iskoristi”, rekla je šampiona iz Budimpešte iz 2023. godine.

Ivana je dodala da je iskustvo ogromna prednost pred predstojeće Igre u Paizu.

Meni se nijedna medalja nije slučajno desila. Sve je možda bilo sporije i duže, ali sam u glavi i fizički bila spremna da je to moje vrijeme za medalje. To je dodatni izazov, da vidim dokle mogu. A to je znak pitanja i dalje, jer sam i u Budimpešti da sam mogla više od 7,14. Volela bih da mi se u Parizu sve skocka”, rekla je Španović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.