Socijaldemokrate: Crna Gora u crnom, ima li ova zemlja Vladu?

4

Nakon što je iz Instituta za javno zdravlje ranije danas saopšteno da je od posljedica koronavirusa u Crnoj Gori preminulo još 18 pacijenata, iz Socijaldemokrata su reagovali upitavši da li u Vladi postoji neko da u sebi prepozna odgovornost za trenutnu epidemiološku situaciju koja je, kako su kazali, katastrofalna.

“Crna Gora je danas, bez pretjerivanja, zavijena u crno. Preminulo je gotovo 20 ljudi za jedan jedini dan od koronavirusa, a Vlada ne da ne zatvara granice, nego iz Regiona ulazi ko hoće bez PCR testa i bilo kakve kontrole. Dok nam groblja više ne mogu primati najmilije, Vlada nam, izgleda i dalje čeka nešto, a to nešto su nikšićki izbori. Premijer koji sramno i konstantno krši sve moguće mjere, kao i čitava svita iz Vlade, izveli su vojsku na ulice. I još se pitaju zašto su građani revoltirani. Ako ne znaju, evo mi ćemo im reći: jer je preko hiljadu porodica iz Crne Gore ojađeno za sva vremena, a vi se i dalje gospodo igrate poštovanja-ne poštovanja mjera”, navode oni.

U ovoj partiji pitaju ima li ikoga u Vladi da u sebi prepozna odgovornost za ovu katastrofu koja nas je zadesila: od nepoštovanja mjera do njihove selektivne primjene i kalkulisanja sa donacijama?

“Ima li, gospodo, iko među vama prepozna sopstveni udio u svemu što nam se dešava? I, u krajnjem, imate li makar toliko etike i morala da makar sad zatvarate i spašavate što se spasiti može, ili ste nepokolebljivi u namjeri da držite granice otvorenim do granice nemogućeg i nerealnog? Ima li ova zemlja Vladu”, zaključuje se u saopštenju.

4 Comments
 1. Gara komentariše

  U crnom je bagro jedna evo 30 godina. Živu ste je ukopali. I vi sada pitate imalu vlade. Vama je mjesto u spužu ološi jedna.

  13
 2. Ja komentariše

  E slušajte ovako svima iz SDP,SD,DPS,BS dabogda vam se svima kuće zatrle kamena vam neostalo.prokletinje svi ste vi srbi bili majku vam jebem da ste išta valjali ostali bi srbi.i bolje što ste dje jeste bagro majmunska zaostala

 3. Niksicanin komentariše

  Vi ste crni i bez crnine uhljebi i sateliti DPS-a

 4. Smajo komentariše

  Vi ste je zavili u crno,marvo lopovska

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.