SNP: Udarac koji je DPS dobio u Nikšiću najava njegovih budućih poraza na narednim lokalnim izborima

2

Juče održani izbori u Nikšiću pokazali su da je DPS definitivno otišao u političku prošlost, da pobjeda na parlamentarnim izborima 30. avgusta nije bila slučajna i da je Milo Đukanović izgubio podršku čak i u rodnom gradu, poručuju iz Socijalističke narodne partije.

“Nisu DPS-u ovog puta pomogle ni cijela propagandna mašinerija, ni kriminalne aktivnosti koje su sprovodili njegovi ljudi iz sjenke. Poraz je bio neminovan, a dugo čekana sloboda konačno je zakucala na vrata Nikšićana i Nikšićanki. Socijalistička narodna partija Crne Gore, kao dio koalicije „Za budućnost Nikšića“ dala je veliki doprinos da dođe do ovih prijeko potrebnih promjena koje su građani Nikšića godinama željeli i iščekivali. Svakako, bićemo i konstruktivan činilac prilikom formiranja nove vlasti u gradu pod Trebjesom, sa ciljem da se potpuno ispoštuje volja naroda”, navode oni.

Iz SNP-a ističu da je udarac koji je DPS dobio u Nikšiću je najava njegovih budućih poraza na narednim lokalnim izborima, počev od onih u Herceg Novom, a kruna svega biće održavanje velikog broja izbora naredne godine, na kojima očekujemo ubjedljive pobjede, počev od glavnog grada Podgorice.

“Na taj način nastaviće se talas promjena, koji je počeo 30. avgusta, a ostatak Crne Gore biće oslobođen nenarodne vlasti DPS-a i njegovih satelita”, dodaju oni.

 

 

2 Comments
 1. Ivi komentariše

  Ostavili ste MILIVOJA. Dok je Milivoje i šipkači tu, nema promjena. Trebalo bi da Vas miču. Uzimate mjesta a glasate za KRIVOGA. Micati, i Danilovića.

  1
  1
  1. kuca komentariše

   Koliko ce proci do izdaje SNP-a DF-a???

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.