SNP: Svakodnevno se broj građana Nikšića sa biračkim pravom povećava

11

OO SNP Nikšić je u saznanju o evidentnom i brojnom dolasku pridošlica u Nikšić, što posebno dolazi do izražaja u periodu koji neposredno prethodi lokalnim izborima u tom gradu.

“Ova nova i zanimljiva pojava je imala, doduše, veliku pomoć Ustavnog suda Crne Gore koji je u novembru prošle godine donio odluku da ne postoji prethodna obaveza glasača da imaju prebivalište u opštini šest mjeseci prije dana izbora, što je novost u zakonodavstvu naše države”, piše u njihovom saopštenju.

Svakodnevno se broj građana Nikšića, sa biračkim pravom, na papiru povećava.

“Naši terenski izvjestioci, koji imaju prebivalište u Šavniku, dostavili su podatak da je iz ovog malog mjesta njih 37 napustilo svoje prebivalište i prijavilo kao novo mjesto stanovanja upravo Nikšić”, kazali su iz SNP.

Njihovi novi sugrađani promjenom prebivališta su možda postali i socijalni slučajevi pošto u Nikšiću nemaju posla, pa bi ih trebalo i materijalno pomoći i posebno u domenu psihološke pomoći na pojmu shvatanja demokratskog poimanja izbornih procesa.

Na ovo se, ukazuju, posebno mora obratiti pažnja, naročito kada se imaju u vidu zloupotrebe javnih sredstava u vidu socijalne i materijalne pomoći, čime je odlazeća gradska vlast sebi decenijama obezbjeđivala izvestan procenat ,,sigurnih glasova “.

“Posebno apelujemo na novoformirano savjetodavno tijelo kontrole biračkih spiskova da konačno počne sa radom i da efikasno doprinese legitimnosti i regulaciji izbornog procesa u Nikšiću”, naveli su iz SNP.

11 Comments
 1. Sebastijan komentariše

  Radite svoj posao idioti.
  Treba im dvije godine boravka u niksicu da bi imali pravo glasa !??
  Dje vam je policija??
  Na izbore u Nk idete sa njihovi načelnikom i komandiraj policije.
  Nesposobnjaci !!!!
  Samo prdite !!!!

  12
  9
  1. Ljubomir komentariše

   Nikšić će biti oslobođen 14. marta! Džaba vam sve! Za budućnost Nikšića!

   9
   3
   1. Darko komentariše

    Kurac dusmani

    1
    1
  2. LipaLipa komentariše

   … ko gubi (front/dps) ima pravo da se ljti, … naravno treba, dozvoliti sakom da glasa. … ako zakonito, u spisak upisan, … Savnik, pa tamo ni kukavice ne ostalo, … … osim na papiru, socijala, … nesto ljeti, ladanje, zimi vikend, sankanje, … sve komunci davno zavsili, … proleteri in, selljaci/kulaci aut, … unistavanje autonomnosti, ljudi, … ko proleter (nidje nista) on je i lak plijen, … aj’ zdravo, …

 2. Helm komentariše

  Dio ste vladajuće skupštinske većine ali dalje glumite da ste opozicija na nivou države 😂
  Možda pravite alibi za osipanje biračkog tijela i priče da koalicija “Za budućnost Nikšića” ima 38% podrške birača u Nikšiću.

  3
  15
  1. Lazo komentariše

   Koalicija Za budućnost Nikšića ima i više od toga koliko ste naveli. Uskoro stiže sloboda!

   7
   2
   1. Helm komentariše

    Koalicija “Za budućnost Nikšića”, izlazi na lokalne izbore u Nikšiću sa manjom podrškom u odnosu na parlamentarne izbore i uspjeh bi bio ako osvoje preko 25%.

    1
    2
 3. Žile komentariše

  To je Milutin kupio foru od prijatelja iz Plužina Bajagića. Kad su izbori u Pž Bajagić dovodi iz Foče, Gacka, Pg i Nk glasače, NARAVNO DOBRO PLATI. TO JE ISTA LOPOVSKA BANDA.

  9
  10
 4. Ivi komentariše

  Kako rade dobro UDBAŠKE špijunčine iz SNPa. Cr ji su od Raška.

  6
  8
 5. Knežević89 komentariše

  Ma mogu oni da podmeću koliko žele, neće im puno pomoći, izborna volja se neće puno promeniti koalicija ZaBudućnost i dalje dominira. 14og to samo potvrđujemo.

  5
  1
 6. neko. komentariše

  Nadamo se samo da će birački spiskovi biti očišćeni od fantoma koje je DPS ubačio i pomoću kojih je dobijao sve ove godine

  5
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.