SNP: Milo potpiruje ionako duboke podjele u crnogorskom društvu

22

Izjava Mila Đukanovića u kojoj izražava zabrinutost za stanje u crnogorskom društvu izraz je očiglednog političkog licemjerstva kojim se želi odgovornost za situaciju u kojoj smo se našli pripisati političkim oponentima, poručili su iz SNP-a u izjavi za IN4S.

„Podsjećamo da je politički milje u poslednjih 30 godina dominantno opredjeljivala upravo njegova Demokratska partija socijalista, a najočigledniji primjer pokušaja da se jedna partija umiješa u sve sfere društva bilo je usvajanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti, kojim su se željele stvoriti pretpostavke za oduzimanje imovine Mitropoliji crnogorsko-primorskoj. Takođe, u svom političkom programu DPS je kao jedan od ciljeva zacrtala obnovu Crnogorske pravoslavne crkve, što je u sekularnoj državi više nego upitan pravac djelovanja jedne političke partije“, rekli su oni i dodali da je smiješno da o diskriminaciji govori lider partije koja je diskriminisala svakog ko je bio protiv njegove politike i koja je činila sve da Crnu Goru dovede do stanja u kojem se danas nalazi.

Kada govorimo, nastavljaju u SNP-u, o porastu nacionalizma, mizoginije, crtanja neprimjerenih grafita na vjerskim i drugim objektima širom Crne Gore, sigurni smo da se radi o nalozima upravo nekada najjače partije i njenog lidera Mila Đukanovića, kojima se žele potpiriti ionako duboke podjele u crnogorskom društvu, kako bi se na talasu jačanja ekstremizma raznih vrsta dobili politički poeni.

„Cilj ovakvih postupaka je da se pokaže da je sa promjenom vlasti došlo do nazadovanja u demokratskom i svakom drugom razvoju države i da se DPS predstavi kao nezaobilazan faktor koji se mora vratiti na vlast ukoliko se želi napredak Crne Gore. Međutim, sigurni smo da su građani prepoznali svu pogubnost povratka DPS-a na vlast i da neće dozvoliti da se uspjeh koji smo ostvarili 30. avgusta prošle godine tek tako odbaci“, prokomentarisali su na kraju iz SNP-a.

22 Comments
 1. sanya261 komentariše

  Milo je 30 godina radio na tome da posvadja narod. Napravio je svoju hordu koja mu slijepo vjeruje i koja ne umije da razmislja svojom glavom nego pricaju ono sto im on diktira. Zavadi, pa vladaj. To mu je bila parola. 30-og avgusta njegova ceta je bila spremna da kolje bracu, sestre, prijatelje, kumove, samo da bi sacuvali njegovu fotelju. Sramota!

 2. Borac za pravdu komentariše

  Milo je najviše doprinio tome da se narod dijeli i zavađuje

 3. Petar komentariše

  Najvece zlo u nasem drustvu je dps i milo djukanovic. Dace bog da se brzo nadje iza resetaka.

  1. Sofija komentariše

   Slazem se u potpunosti. Osim toga sto su ekonomski upropastili desetine gradova, napravili su medju gradjanima takve podjele i mrznju i srozali kvalitet zivota za sve koji nisu partijski vojnici i sluge…

 4. MatijaF komentariše

  Treba da se pomiri sa tim da dolazi kraj njegovim manipulacijama. Toliko je porodica osakatio i zavadio, da će poraz na izborima u Nikšiću biti i njegov konačan pad.

 5. Mitar komentariše

  Milo je narod zavadio, zbog njega i njegovih para hoce krv da se prolije. Huska djecu, kulujuci ih za sendvic da se svadjaju po ulicama.

 6. Borko komentariše

  Govori mržnje pojedinih politilčara za vrijeme održavanja veličanstvenih litija idu Milu na dušu

 7. Nikola komentariše

  Ne moze normalnoj vlasti da odgovara da narod bude duboko posvadjan i podjeljen… Vlast dpsa i Mila Djukanovica se ipak na tome zasnivala, jer su znali da ako neko stane i razmisli svojom glavom, ceo njihov kriminalni klan koji su nazivali drzavom pada u vodu

 8. Jelena komentariše

  Crna Gora evropska drzava, a najbogatija 2 covjeka u zemlji predsjednik drzave i njegov rodjeni brat… 😳

 9. Sky komentariše

  Kakav je to licjemer, pa covjek je po doprinosu za diskriminaciju,podjele i sveukupno razaranje mentaliteta drustva broj 1 bez konkirencije!

 10. DjangoBoj komentariše

  A sta ce drugo da radi nego da podpiruje ono sto je sam pojesao 30 godina seje mrznju medju ljudima to mu je glavni adut zavadi pa vladaj ali nece mu to vise uspijeti dogorela mu je i to malo neosvescenih koji ga podrzavaju odustace od njega

 11. Slave komentariše

  Zato ga demokratski kazniti na izborima u martu. Dati mu još jednom do znanja.

 12. Todorina komentariše

  Sudbina Crne Gore nikad nije bila bliža rukama naroda. Odlazeći predsjednik, politički utopljenik, može samo iz prikrajka da slaže koju u njegovom maniru, no ljudima sve to najedno uvo uđe, na drugo izađe. Gotov je Veliki Brat, gotovi su njegovi puleni. Živjela sloboda, dobri ljudi.

 13. Vuk Miljanic komentariše

  Sve djokere su ispucali, sada im je priostalo samo da bezobzirno napadaju srbstvo i da na njih svaljuju svoju nemoc da ucine zivot svakog gradjana Crne Gore dostojim za sta su imali sanse poslijednjih 30 godina

 14. Djole30 komentariše

  Vodi se onom zavadi pa vladaj. Zato u pamet braćo i ne nasedajte. Samo mirno i odlučno, bliži se kraj ovoj tami

 15. Lazo komentariše

  30 godina ste imali priliku da se dokažete, to niste učinili. Stvorili ste razdor među stanovništvom i zavadili rođenu braću.

 16. Mićko komentariše

  Srbi su uvijek krivi sa sve. Poruke mržnje su samo i uvijek dolazile sa adrese Demokratije partije socijalista!

 17. Obilića Poljana komentariše

  To je njegovo standardno ponašanje, čime se drugo bavi.

 18. Jelena85 komentariše

  U Nikšiću ćemo ih sve poslati na smetlište istorije! Za Budućnost Nikšića

 19. TackastaZabica komentariše

  Milova glavna zanimacija od kako je dosao na vlast pre 30 godina on raspiruje mrznju i podijele

 20. TackastaZabica komentariše

  Ali zato 14 og ZA BUDUCNOST NIKSICA do pobijede i DPS ode u istoriju

 21. Kosta komentariše

  Ma ovaj politički davljenik može da nastavi da laže i obmanjuje u njegovom maniru, no ljudima sve to na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Pa nije narod lud. Sloboda je na pomolu!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.