SNP: Građani Cetinja su pokazali nedolično ponašanje prema zvaničnicima Vlade

9

Socijalistička narodna partija Crne Gore najoštrije osuđuje današnji, kako su kazali, “napad građana Cetinja” na premijera Zdravka Krivokapića i predstavnike Vlade.

“Ovakvo nedolično ponašanje prema državnim zvaničnicima, koji su došli da polože vijenac na grob kralja Nikole, ne služi na čast ni Cetinjanima, ni slavom ovjenčanom Cetinju, ali ni Crnoj Gori u cjelini. Podržavaoci bivše vlasti konačno moraju shvatiti da su se desile promjene u Crnoj Gori, i to kao izraz demokratske volje građana na izborima 30. avgusta, i početi da se ponašaju u skladu sa tim. Nikakve demonstracije, provokacije i pogrdne pjesme i povici to ne mogu izmijeniti”, navodi se u saopštenju.

Iz SNP-a su pozvali i na smirivanje strasti u Nikšiću i apelovali na sve učesnike izbora da učine sve što je moguće kako bi se “uzavrela situacija u gradu stabilizovala.”

“Oči domaće i međunarodne javnosti su uprte u Nikšić. Vrijeme je da pokažemo da smo dovoljno napredovali u demokratskom i civilizacijskom smislu da nam se situacije kojima svjedočimo poslednjih dana ne bi ponavljale”, zaključuju iz SNP-a.

9 Comments
 1. Helm komentariše

  Cetinjani su postali konvertiti čast izuzecima kao gospodinu Jovanu Markušu.

  6
  5
  1. Max komentariše

   Ja smjesniji komentar nijesam cuo ,,vi pojma nemate o cetinju ni crnoj gori ,to je slobodarski grad ,vazda bio I ostace ,izdajnici

   3
   8
   1. Ljuta komentariše

    Od cega zivi cetinje?

 2. Ivi komentariše

  Odkud znate da su gradjanin Cetinja? Ko je to bio odgovorite policija. Sramno! Jedan dan sećanja su tako uništili da se svijet sprda.

 3. Baćo sa Zabjela komentariše

  Građani Cetinja su paraziti koji žive na grbači ostatka Crne Gore. Svoju lijenost pokrivaju vrstom patriotizma samo nima znanom. Većina Cetinjana ili su uhljebi u državnim organima ili se bave razmim vrstama šverca ili preprodajom auta. Ne možeš u Cetinje da nađeš keramičara ili stolara ali zato lezilebovića i kvazipatriota na pretek.

  8
  1
 4. Radnik komentariše

  Max pusti mi ti slobodarski i magareci .Daj bilanse od cega zivi nekad je Grcka bila najstarija i najprva a danas poslednja.Prijatelju posto se ti pozivas na EU i td tamo vlada samo stanje bilansa ,racunovodstvo . Tamo moj prijatelju Max ne poznaju ni oca ni mahku bez bilansa . Samo se slazem sa tobom da nista ne znamo cim smo mnoge stvari pustili .al da znas u Ameriku ,Njemacku itd samo postoji znanje cistog ekonomskog racunanja ,tamo prijatelju ne postoje slobodarski,crni,bijeli,stari,mladi,hrabri,kukavice,ruzni ,lijepi svi jednaki cist racun ,koliko novca toliko muzike ma ni centa vise pa zivi ili mrtvi ,ni mrtve nam ne trpe 3 godinu ako neko grobarinu ne plati i to prekopaju i bace .ni mrtvi ne mogu lezati u zemlju bez novca

 5. trn komentariše

  SNP je smijesan.Iz dana u dan gledamo informisanje na Vijestima i RTCG koje je nedolicno fasisticko i odatle jednostanicni organizmi kao komite,patriJote i dukljanoidi mogu samo shvatiti da su u pravu.Pa sta onda ocekivate od jednostanicnih bica na Cetinju?Vlada je kriva za sve !

  2
  1
 6. Catania komentariše

  Pa dobro nije svo cetinje u te 10-15 huligana placenih!

 7. LipaLipa komentariše

  … ne moze se, naravno, na sve Cetinjane, prebaciti ova “kultura”, … posledica je ovo, lose politike (ekonomija), koju rezim bivsi vodio, … grad Cetinje, davno, predimenzioniran, ma od Petrovica, … za njh i bilo nekog opravdanja, … ne imali gdje, drugdje, prestonicu, … kasnije, posebno u vrijeme komunizma, totalni promasaj, … grad na silu industrijalizovan, naseljavan, … kada izgubljena, ekonomska podrska, sve propalo, … ima mogucnosti za nesto, turizma, muzeji, Lovcen, crkve, … nesto poljoprivrede, prsutare, trgovina, ostalo, slabo, … predhodna politika bila neiskrena, zamajavala gradjane, … treba napraviti postenu analizu stanja. procjenu mogucnosti, … ne treba bez osnova, :sipati” sredstava, … to nije na dobro, grada , gradjana, … onda se cudimo, odkud, mizogenija, prema svemu, … agonija, zadnji stadium propadanja, … aj’ zdravo, …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.