Smjena Leposavića biće 11. maja na dnevnom redu Skupštine

7

Na dnevnom redu zasijedanja Skupštine Crne Gore 11. maja naći će se i predlog za razrješenje ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladmimira Leposavića.

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić kazao je danas da je na kolegijumu Skupštine utvrđeno da će 11.maja biti sjednica Skupštine na kojoj će razmatrati i izbor, imenovanja i razrješenja, i pitanja kadrovske problematike.

Skupština bi, na sjednici 11. maja, trebalo da raspravlja i o izmjeni Zakona o državnom tužilaštvu i smjeni predsjednika Državne izborne komisije Alekse Ivanovića.

Četrdeset poslanika opozicije predalo je ranije interpelaciju kojom se traži pretresanje politike u oblasti pravosuđa i ljudskih i manjinskih prava i smjena resornog ministra Vladimira Leposavića.

 

7 Comments
 1. MIKI komentariše

  Ako otjeraju Leposavica, PADA VLADA.Jedva cekam taj da, pa, da vidim kako Zdravko uz pomoc Milovih ustasa smjenjuje Leposavica.

  47
  4
 2. Milovan komentariše

  Kurve Bečić i Krivokapić hoće da prođu izbori u H. Novi, da još jednom prevare srpski narod, pa da onda skidaju Leposavića. Vladiko Joanikije oli se opet slikat i podržat izdajnike srpske, ka u Nikšić što si!!??

  48
  3
  1. Ivi komentariše

   Pašće VLADA ČITAVA A NE LEPOSAVIĆ. Bečić se nesoj njega poduhvati, pa misli brda će preskoči ta dva jadnika

   7
   1
 3. branislav komentariše

  Neće moći Bečiću i Krivokapiću da pokupite srpske glasove u H.Novom a posle dva dana da smenjujete LeposavićaMislim da ste napravili mnogo faulova nad srpskim narodom i da će vam srpski glasači okrenuti leđa jer imaju bolju opciju DF koji ne izdaje.

  16
  3
 4. Kontra revolucija komentariše

  Ekspertski precident slucaj !.
  Ako smene od njih postavljenog Leposavica, ko ce im još vjerovati !.
  Bolje nek Krivokapic i Becic daju ostavke, ako su rodoljubi i zele mir u kuci Crnoj Gori !.
  Ako su se zalepili za svoje fotelje morace narod sa svim foteljama da ih izbaci iz parlamenta !.
  Dosta je dosta !.
  Crna Gora nema vremena za njihova lutkavska pozorišta i propale politicke planove !.

  7
  1
 5. Stracimir I komentariše

  I šta misli srbadija mlada ako padne vlada zbog zalizanka da ce na nove izbore sve četnici da osvoje… kako ste glupi majko mila. Nemate sanse nikaaaada da uzmete preko 35% a sa tim sns CG moze samo da bude vječita opozicija i okupljalište za ljude sa margina savremenog zovota

  2
  6
  1. Ivi komentariše

   Samo nas ti Stracimiroviću čekaj, nećeš moć prebrojat!

   5
   2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.