Slijepčević: Ne bi bilo iznenađenje da Katnić utvrdi da je Stijepović ustvari Milan Knežević!

Slijepčević: Ne bi bilo iznenađenje da Katnić utvrdi da je Stijepović ustvari Milan Knežević!

Nakon isplivavanja videa na kojem se vidi da je bivši gradonačelnika Glavnog grada Slavoljuba Stijepoviće uzeo od Duška Kneževića 100.000 evra, reagovao je i visoki funkcioner Ujedinjene Crne Gore Dušan Slijepčević.

„Pošto je ovo Crna Gora predviđam sledeći razvoj situacije:

100 hiljada dolara u džepu PSG Stijepovića će brzo biti proglašeno skretanjem teme sa frižider politike; SDT će da zove Miga na saslušanje, pa će izaći sa saopštenjem da su Rusi koristili silikonske maske i da ovo nije Stijepović nego Milan Knežević“, istakao je Slijepčević i dodao:

„Specijalni mediji i NVO svita će da optuže Amfilohija da je on snimao iza nekog plakara ovu situaciju, te da je ovo kršenje ljudskih i manjinskih prava (ovo manjinskih u ovoj situaciji vjerovatno jer Migo je manjina sam za sebe?)“

On naglašava da će sada crnogorski ateisti, poznatiji kao antipravoslavna grupacija, napraviće pošalicu tipa „100 hiljada se promijeni. Vaistinu se promijeni“, dok će Rusi da budu optuženi za sve hakerske napade.

„Duško Knežević će da bude optužen za neovlašćeno snimanje – afera Mašan opet u Zeti; Ni Duško Knežević ni Migo Stijepović neće dana zatvora vidjeti, ali me ne bi iznenadilo da cijela redakcija in4s bude privedena na 72 sata. Bra’o nam ga!“, zaključio je Slijepčević

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *