Slavica Šćekić poručila DPS-u: Sram da vas bude, mafija predlaže amnestiju za ubice moga brata!

3

Slavica Šćekić, sestra ubijenog policijskog funkcionera Slavoljuba Šćekića tvrdi da mafija ponovo predlaže amnestiju za ubice njenog brata.

”Podnošenjem Predloga Zakona o amnestiji, desilo se ono čega sam se plašila da će se desiti, da mafija opet, i to po treći put do sada, predlaže, ovakav jedan sramni zakon, kojim će da zaštiti ubice moga brata Slavoljuba. Danas, po ko zna koji put, mafija mi je ubila brata. Danas je država stala u zaštitu ubicama policajca koji je štitio njen ustavni poredak, poručila je Šćekić u izjavi za Borbu.

Ubijeni policijski funkcioner: Slavoljub Šćekić

Kakva je to država, pita ona, koja staje u zaštitu ubicama policajca koji je život svoj položio za njenu odbranu od mafije.

“Moj brat nije zaslužio ovakav odnos države prema njegovim sjenima, prema njegovom liku i djelu. Predlagači ovog sramnog zakona neka vas je sramota, za vjeke vjekova.

Nakon ovog novog pokušaja donošenja Zakona o amnestiji, kojim će se smanjiti kazne ubicama moga brata, jasno je zašto je suđenje trajalo 14 godina i još traje i trajaće sve dok ubice ne budu oslobođene od optužbe.

Poslanici, predlagači ovog sramnog zakona, treba da budu svjesni da svaka batina ima dva kraja, poručila je Šćekić.

Jasno je, dodaje ona, ko je nalogodavac ovog zakona.

“To je mafijaš koji se štiti zakonima, te u tu svrhu je naredio donošenje Zakona o amnestiji. Ovim zakonom nalogodavac ubistva mog brata nastoji po svaku cijenu da oslobodi od optužbe ubice moga brata, jer oni vrše pritisak na njega na način što prijeti da će progovoriti sve o zločinu nad mojim bratom i ko je sve učestvovao u njemu.

Dakle, 14.godina se pokušavalo da se ubice moga brata oslobode, ukidanjem presuda i pokušajima donošenja Zakona o amnestiji, kazala je ona.

Poslanici vladajuće koalicije koju predvodi DPS  predložili su  Zakon o amnestiji, kojim bi se umanjila kazna osuđenima u zatvoru za 15 odsto, odnosno za 10 odsto onima koji još nijesu pošli na odsluženje kazne.

3 Comments
 1. dajo komentariše

  Svi oni ce nastaviti izdrzavanje kazne u policiji.Imace posebne zadatke oko Crkve i izbora.Vec su oni na obuci.

  15
  2
 2. Kafanski filozorf komentariše

  Oslobadjaju ubice da bi imali mesta za litijase!.
  Ne zna se ko je veci sljam te ubice ili DPS?.

  17
  2
 3. Buka komentariše

  Pok Scekic je bio Sjajan Covjek..Vrhunski Policajac..U ta Vremena,jedan od Rijetkih,Cistih,neKorumpiranih…Treba razumjet Bol,Najblizih..Zaista…Toliko Makar..Slava Mu…

  13
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.