Slaven Stjepanović u Petrovcu!

0

Prvog dana prelaznog roka u Crnoj Gori fudbaleri Petrovca su dobili veliko pojačanje. Nekada vješti dribler i kapiten Zete, koji nije napravio ni približno ono što mu se predviđalo nakon blistavih dana na “Trešnjici” pod Malim brdom će pokušati da oživi karijeru koja je nakon odlaska iz Golubovaca u konstantnom padu.
“Dogovorili smo se, doveli smo veliko pojačanje. Nije u potpunosti spreman, ali znamo svi koliko može i nadamo se da će do starta šampionata biti apsolutno fit. Ukoliko bude radio makar polovinu onogo što je radio prije desetak godina dok je nosio dres Zete, Petrovac će mnogo dobiti”, jasan je Rudolf Marčić, strateg Petrovčana.
Stjepanović je nakon osvojene titule sa Zetom (sezona 2006/2007) potpisao za Partizan, gdje nije dobio pravu priliku. Poslije godinu dana kupila ga je Vojvodina, gdje je odradio dvije korektne sezone, da bi se nakon toga selio od Grčke (Trikala, Iraklis), preko Moldavije (Dačija) do Danske (Vendisel) i opet natrag do Moldavije, sa kratkim izletom do Uzbekistana (Lokomotiva Taškent). Pored Stjepanovića, Petrovac je vratio nekadašnjeg kapitena Marka Markovića i korpulentnog napadača Ivana Vujačića.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.