Skandalozno trošenje para: Milovoj drugarici, ambasadorki Dušanki Jeknić plata blizu 4.800 evra!

6

Ambasadorka Crne Gore u Dubaiju Dušanka Jeknić prima mjesečnu platu blizu 4.800 evra!

Ona je za osam mjeseci prošle godine od države Crne Gore inkasirala 38.000 evra.

Dušanka Jeknić se nalazila na optužnici italijanskog tužilaštva, pod sumnjim da je devedesetih, omogućila povezivanje italijanskih kriminalaca i Vlade Crne Gore, odnosno njenog dugogodišnjeg predsjednika Mila Đukanovića. Nakon 18 godina istrage, ona je oslobođena tih optužbi.

Jeknić je, u jeku korona virusa, uspjela da izdejstvuje milionski iznos od države Crne Gore za uređivanje paviljona u Dubaiju.

Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača za radove i adaptaciju paviljona Crne Gore u Dubaiju za potrebe predstavljanja na svjetskoj izložbi Expo 2020. potpisao je 15. aprila ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović. Taj posao je vrijedan oko 2,3 miliona evra, a tender je oglašen 28. februara ove godine.

Prema podacima iz tenderske dokumentacije, u planiranju ove nabavke učestvovali su generalni sekretar MVP Miodrag Kankaraš i generalna komesarka crnogorskog paviljona i ambasadorka Crne Gore u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Dušanka Jeknić.

6 Comments
 1. NATO komentariše

  Ima se, može se!

  14
 2. Yeovil komentariše

  Tako nam i treba. Nastavite da aplaudirate DPS-u.

  14
  1
 3. Dubai komentariše

  Dobra i poštena Duška.

  15
 4. Car komentariše

  Jedna molba redakciji Borbe. Svaka vam cast, ali ne mucite se vise da ovom narodu otvarate oci. Ovo nije narod, ovo je saka poltrona.

  20
  1
 5. Daevjecna komentariše

  Verica Maras 7.000, mali Napoleonov 100.000, Zugic 5.-6.000, Dusanka 4.-5.000… A ti narode aplaudiraj i sviraj uz diple.

  20
  1
 6. Kafanski filozorf komentariše

  Veselo bilo!
  Nije vas niko terao da budete robovi kralja Mila Djukanovica!.
  Birali ste, gledaj te !!!.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.