Skandalozna izjava premijera: Marković sveštenike SPC nazvao kukavicama i galamdžijama!

9

Zamjenik predsjednika DPS, Duško Marković je rekao da moderan savremeni svijet, posebno svijet u 21. vijeku, nije zabilježio i ne pamti da se jedna vjerska zajednica uključila u izborni proces.

“Ne pamti se situacija, da su političari iz crkava i manastira, kretali u političku kampanju. Niko ne pamti da je bilo koji sveštenik, bilo koje vjerske zajednice, širom planete, uključen u političku agitaciju bilo koje političke stranke! A mi to imamo sad u Crnoj Gori. To je udar na slobodu i dostojanstvo”, izjavio je Marković.

On je naglasio da je država odlučna da obezbjedi stabilnost i mir u zemlji i danas, i na dan izbora, 30. avgusta a i nakon toga – uprkos prijetnjama opozicije i kletvama sveštenika.

“Svjedočimo ovih dana da nam pristalice DF i SNP prijete, da prijete našim glasačima, da to rade i javno i tajno, pozivima i različitim vrstama oglasa, da nas kunu i proklinju sveštenici u njihovim političkim povorkama… Ne obraćajte pažnju na te galamdžije i te kukavice! Crna Gora i mi u njoj imamo mudrosti i hrabrosti. Mi smo odgovorna politička partija. Mi smo odgovorni politički ljudi, mi čuvamo stabilnost i mir u zemlji, mi ne odgovaramo na provokacije. Ali, sa ovog mjesta želim da poručim: mi smo sposobni – kao nikada do sada – da očuvamo mir svakog pojedinca i svake porodice u Crnoj Gori! Mi smo odlučni da obezbjedimo stabilnost i mir u zemlji, i danas i 30. avgusta i posle 30. avgusta!”, zaključio je Marković.

9 Comments
 1. Traktorist komentariše

  Ristaantihrist, đevojka gojka, cicimicika i kacevenda, e viđera moralni vertikala
  Viđera ih, za čojstvo im se nezna

  1
  39
  1. vaso komentariše

   Traktorce operi guzu blizu je 30 ,da vidis kaki k….o ustasko kopile ili siptarske fukare.Tika taka

   21
   1
 2. Prle komentariše

  Gotovi ste kretenčine!

  42
  1
 3. Timotej komentariše

  Neka se nauživaju u vlasti još ovih 5 dana pa idu PA PA U SPUŽ !

  25
 4. Kontra revolucija komentariše

  Pricas gluposti Markovicu !!!.
  Ne bi Merkel bila tolko dugo na vlasti da je ne podpomaze hriscanska elita !!!.
  Ne zovu se oni za dzabe (c)hristo (d)emokratska (u)nija CDU !!!.
  Pe tvojoj izjavi se vidi koji si ti komunisticki olos , na kalupe pravljen !!!
  Sta ocekivati od udbasa ?.
  Samo gluposti !!!.

  37
 5. akvarius komentariše

  NO COMENT

  12
 6. Srbin iz CG. komentariše

  30tog karamo cetnikltibioteroriste

 7. Simon komentariše

  Traktoristu jado, Zar te jos placaju iz DPS da pljujes po portalima! Sram te i stid bilo! Ne vrijedjaj 200 000 Srba u Crnoj Gori! Ne vrijedjaj Crkvu koja je starija od 8 vijekova i u koju vjeruje 95 posto pravoslavaca u Crnoj Gori. Zivjela Srpska Pravoslavna Crkva u Crnoj Gori!

 8. NK komentariše

  Kad ste tako svemoguci sto onda uvozite albance i rome da vas spasavaju. Ali ovaj put – uzalud vam trud sviraci !!! Nema vise! Gotovo je ! Cuje se i sa nebesa ne.ma vise dps-a !!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.