Skandal: Za majke nema para i Dušku država kupila milionski “majbah”

0

Osim Milu Đukanoviću, država je prošle godine, i premijeru Dušku Markoviću, kupila skupocjeni blindirani mercedes majbah, koji košta i do milion evra. Dva skupocjena automobila, nabavljena su prošle godine, preko firme “Ljetopis Automotiv”. Kako saznajemo vozila su nabavljena mimo tendera, neposrednom pogodbom.
To vozilo smješteno je u garaži zgrade Vlade i rijetko se vozi.
Đukanovićev majbah ima civilne registarske oznake i to PG HM 826. Te tablice, kako saznajemo, koriste se i za Markovićev automobil, kako bi se od javnosti sakrilo da su od narodnih para kupljena dva skupocjena blindirana vozila.
Samo tokom prošle godine, za kupovinu automobila i održavanje voznog parka, izdvojeno je oko 4 miliona evra. Poražavajuća činjenica je da je u prošloj godini za dječije dodatke isplaćeno 3,5 miliona.
Premijer Duško Marković je kazao da je ukidaNjem naknada za majke sa troje i više djece uspostavljen sistem pravičnosti. S druge strane, sebi je, od narodnih para, kupio blindirani mercedes, koji košta i do milion evra. Očigledno, za majke nema para, a za Đukanovićeve i Markovićeve mercedese ima.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.