Skandal u Budvi: Šehović za v.d. direktora škole postavio funkcionera DPS-a!

2

Ministar prosvjete Damir Šehović postavio je funkcionera DPS-a Ivana Ivanovića, na mjesto v.d. direktora škole “Danilo Kiš” u Budvi. Ivanović je profesor fizičkog vaspitanja, a bio je kandidat za predsjednika DPS-a u Budvi. Takođe, bio je i direktor Mediteranskog centra, ali je smijenjen kada je DPS izgubila vlast u tom gradu.

Odluka ministra Damira Šehovića

“Poslije oktobarskog konkursa koji je poništen zbog greške u tekstu, a na kojem smo kandidati bili Nevenka Vlačić i ja, konkurs je ponovo ponovljen u januaru. Tada se prijavio još jedan kandidat (prim.aut. Ivan Ivanović). Nakon četvoromjesečnog razmišljanja evo poslaše informaciju. Konačno je Šehović prelomio. Od tri kandidata medju kojima nas dvoje sa preko 25 godina rada u ovoj školi, ne valja niko za direktora SMS “Danilo Kiš” pa se za v.d. imenuje Ivan Ivanović, profesor fizičkog vaspitanja, diplomirani trener košarke, inače poznat kao jedan od ozbiljnih kandidata za predsjednika DPS Budve na nedavnim izborima. To, v.d. stanje na koje je postavljen Ivanović, inače nezaposleno lice, trajaće šest mjeseci, kazao je Krsto Vuković, profesor u toj školi i kandidat za direktora.

2 Comments
  1. Vasilije komentariše

    Režiser BS Sehovic nastavlja silovanje bez elementarnog poštovanja volje gradjana Budve. Ovaj ljubitelje dječjeg trbušnog plesa je za svoje bestidje nagrađen i stanom a kongres BS je odložen jer funkcioneri BS ne vode računa o stvarnim interesima bosnjakka već o privilegijama za sebe i uski krug povlaštenih. Gradjani Budve da izaberu direktora a ne ljubitelj pedofilstva!!!

  2. ZecijaSapica komentariše

    Pa ljudi,hajde neka neki novinar napravi istraživanje kojoj stranci pripadaju direktori svih škola (barem pg) a i ostalih institucija.. ovo nije ništa čudno

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.