SKANDAL: Milo Đukanović i Zdravko Krivokapić dan pred izbore u Nikšiću usaglasili stavove – protiv Srbije! (VIDEO)

55

Jutros je sa zvanične stranice Demokratske Crne Gore objavljen video u kojem se obratio premijer Zdravko Krivokapić.

Iako je izborna tišina počela, možda ne bi ova izjava privukla pažnju da se ona ne poklapa sa izjavim predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića!

Da nam je neko prije pola godine rekao da će Đukanović i Krivokapić imati isti stav po pitanju Srbije ne bismo mu vjerovali, ali nas je danas premijer lično ubijedio da misli isto što i Đukanović.

Krivokapić se usaglasio sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem na temu odnosa Srbije prema Crnoj Gori, kategorično tvrdeći da se mora zaustaviti uticaj iz Srbije.

Krivokapić, baš kao i Đukanović prije par dana,  optužio “jednu političku grupaciju” da je pod direktnim uticajem Srbije aludirajući na koaliciju “Za budućnost Nikšića. “

Tako je premijer Krivokapić, dan pred izbore u Nikšiću, usaglasio stavove sa predsjednikom Đukanovićem, koji je više puta ovih dana ponovio da Srbija želi da osvoji Crnu Goru preko Nikšića.

“Ova Vlada želi da ima najbolje odnose sa Srbijom, ali ja ne mogu da budem ničiji pulen, niti ću biti, jer nemam niti šefa niti obaveze prema bilo kome. I to je prirodno. Dajte ravnopravno, dobrosusjedski i ono što je naš zajednički interes da stavimo kao mjeru dobrote naših odnosa, da nađemo najbolje rješenje za sve, da politika iz Beograda ne utiče na Crnu Goru. Ja bi bio vjerovatno pogrešno protumačen ukoliko bi osnovao fondaciju ili neku političku partiju koju podržavam u Srbiji, to bi bilo dočekano na nož. Ali ovdje je jasno svima ko želi da vidi, da postoji određena grupacija koja je direktno vezana sa Beogradom, ja toj grupaciji ne pripadam”, naveo je Krivokapić.

Prije par dana, podsjetimo, Đukanović je za TV Nikšić kazao da se mora zaustaviti uticaj Srbije, šro korenspondira sa izjavom Krivokapića.

Danas, dan pred izbore u Nikšiću, nažalost to moramo konstatovati, Krivokapić ima isti stav kao Đukanović o Srbiji.

 

 

 

55 Comments
 1. NK komentariše

  Sram te bilo nesoju pokvareni. I tebe i ono gace od Becica, ubjedljivo najlosijeg covjeka u Demokratama. Dao vam Bog obojici propast na izborima u Niksicu i uopste u politici. Gadovi.

  87
  72
  1. Boro komentariše

   Puni im u guzicu!

   38
   25
   1. Lemi komentariše

    Bravo za Borbu!

    34
    16
    1. Slavko komentariše

     Borba pise istinu!

     32
     16
    2. Lemi komentariše

     Dje si Drazene pacovcino Vučićeva!

     10
     17
     1. Lemi komentariše

      Sta editujes komentare vasko? Pi olosu!

      5
      5
  2. tesko nama svama komentariše

   Cim ga svi napadaju, mora da je dobar covjek. Podrska za profesora.

   58
   35
  3. Црна_Гора komentariše

   Svi zajedno do Pobjede u Niksicu.
   Vaskrsnuce Istorijska Njegoseva Crna Gora Srpska Sparta.
   Sloga bice poraz vragu…

   24
   5
  4. salmonela komentariše

   bečić i odović od spajića imaju snimke i uradke, potražite među članstbom, kruže internetom i viberima.

   10
   5
  5. Uskok komentariše

   Treba javno i nedvosmisleno postaviti pitanje m.c.p.dali i dalje podrzava stavove r.krivokapica kao coveka od velikog povjerenja crkve a akoje to tako znacemo ko nece dobre odnose sa srbijom.

 2. LipaLipa komentariše

  … mozda premijer i presednik imaju “isti” stav, … mijesanje nekih eksponenata reg. politike, u nase stanie, … medjutim presednik (milo) to ceka, kao ozebao sunce, … premijer kao nesto, nepotrebno, kontraproduktivno, … takva politika ide na ruku, dps i milu. … ne mogu se porediti ocekivanja, premijera i presednika, … no novinari, uvijek, spinuju, lazu, … aj’ zdravo, …

  18
  17
  1. Ivi komentariše

   Jeste, Lipa, miješanje vanjski eksponenata. Samo što su ušli pa se razkomotili ovuda. Nijesu vani. Sad su unutrašnji eksponentu, udbaši koji rade za strane službe.

   21
   3
   1. Ivi komentariše

    Puni kao brod, Lipi Lipi, utovarilo pare što na svoja i na tudja imena. Plaćaju ih odlično strane službe.

    24
    3
   2. LipaLipa komentariše

    … Ivi ne utice premijer na politiku, Front/vucko, … on, Becic, salju poruku, dps glasacima, … znaci, najbitniji “resurs” dps glasaci, … oni (dps, glasaci) oce da su uz vlast, … procijeni sama koga ce glasati, …. aj’ zdravo, …

    4
    4
    1. tako stoje stvari komentariše

     Dua Lipa evo da se složim nekad i sa tvojim komentarom, isto mislimo, da je ovo poruka DPS biračima, da Krivokuća ovakvom izjavom targetira dojučerašnje DPS birače.

     No, to govori i još nešto…prvenstveno o lošem rejtingu Krivokuće,i demokrata na čijoj je listi, koji poput Djukanovića, lokalne izbore u Nikšiću pokušavaju da dignu na neki geopolitički nivo, izjašnjavanje o nekakvom državnom statusu, što je nonsens prve vrste, nebi li tako nekako namakli koji glas i mobilisali svoje apatično biračko tijelo.

     Sve u svemu koalicija ZBNK ima da ih omete sjutra, da li će biti apsolutna većina, ili relativna, da li će hinski, pobočni udar Dake sa švercerskomlistom i Krivokuće sa liste demokrata uroditi polodom, ostaje nam da vidimo.
     Sve u svemu, davno sam naučio u životu da svako zlo za neko je dobro – Krivokuća se sam demaskirao, demokrate smo oduvijek znali kakvi su i ko stoji iza njih, a je Daka ucijenjen se razotkrio kao i pojedini navodni srpski mediji, portali, dojučerašnji ” integralni Srbi” što sjede u Beograd, da im ime ne pominjem sad. Tako da ostaje nam sjutra, da vidimo, na čemu smo.

     Srbi u Crnoj Gori dobro znaju da onaj ko ne voli Srbiju, ne voli ni njih, ko radi protiv Srbije, radi protiv njih, tako da ostaje nam da sjutra to svojim glasovima i potvrde.

     8
     2
     1. LipaLipa komentariše

      … Stvari, … komentarisao izjave, poruke, … uglavnom o pziciji dps, glasca, … da razmotrimo poziciju fronta/Srbi, … dio glasaca uslovnom front(avgust) umjereni, … sigurno ce glasati koaliciju, Krivi/Becic, … imamo napad dps/milo. kupovina (uglavnom l.karte) frontov pad. … dio se sigurno otkinuti Daka, opet pad, … njihov napad na dps glasace, nece biti njihov rast, … to samo “prebija”ukupno stanje,, uslovno komite, kontra srbi, … u sustini front ne moze nista, bitno dobiti, … naravno ni dps ne moze, nesto bitno dobiti, … smatram da je to dobro, za NK, CG, … jednostavno casna, postena, politika se nagradjuje, … politikanstvo. interesne grupe (dps, df) gube, … nema to veze sa Srbima, samo sa eksponentima, srbske politike, … ne mislis valjda da andrija/milan/medo veci Srbi od Zdravko/Becic/Daka,… ovo je nepovratan proces, … stari zutuju, mladi putuju, …aj’ zdravo, …

     2. tako stoje stvari komentariše

      @ DuaLipa

      Mislim da su Andrija/Milan/Medo veći Srbi i da su na ispravnom putu za razliku od Zdravko/Bečić/Daka. U to uopšte nemam sumnje !!!

      Kako fino iz tebe stari DPS ovac progovri ” eksponenti srpske politike”…to je suština, geopolitičke karte, interesi se tu prelamaju, u tome što ti nazivaš posprdno ” eksponentima srpske politike” .
      Zdravko/Bečić/Daka prave otvoreni otklon od te jedinstvene srpske politike, zato što se kandiduju na Zapadu, na naslijede politički potrošenog Djukanovića, i praktički nastavljaju njegovu poltiku, koja je globalna geopolitička priča, udaljavanje Srbije od mora, niakve to veze lično sa Vučićem nema. Ima sa OTAN i globalnim njegovim interesima…a Zdravko/Bečić/Daka se otvoreno nude i dodvoravaju njima da naslijede i nastave Djukanovićevu poltiku.

      Samo jedna ih “sitnica” jebe-….neće narod to, većinsko raspoloženje naroda nije tako, zato i moraju da glume da su neki vijernici, nekakvi Srbi…no stvari polako izlaze na čistac, mutna voda se bistri.

     3. LipaLipa komentariše

      … Stvari, … prvo razlika imedju mene i tebe, … ja vazda casno, posteno, iskreno, u korisr roda, … Stvari uvije spinuju, u korist aktuelne vlati vucko/milo/zapad,. … ekponenti srbske politike, srbska vlast, ukupno, posebno Vucko, … Vucko, negova kamarila, nikad nista dobro srbima, Srbiji ne donijela, osim slucajno, … nije to samo moj stav, misljenje, … vec svih casnih, postenih, mislecih Srba, ma gdeje bili, … prije svega “zapad” (njemci) oce da otme Srbiji, Dunav, panoniju, Kosovo, rersurse, ma sve, … Vucko im utom vise nego dobro sluzi, … veza Srbije?Rusije satoplim morem bitan segment, naravno, … ako si pratio moje diskusije, isticem, uvijek, … funkcionalna vrijenost teritorije CG ,sa uslovno srbsko/ruskim prostorom, visestruko veca, ,,, sve sto zajednicu, zajednicki, sve sto za atonomiju, autonomno, … najednostavnije, zivi i pusti druge da zive, … mislim da je to osnova, Krivi/Becic/Mitropolija, politike, … ostalo sve politikanstvo, ma izdaja bre ! … aj’ zdravo, …

      1
      5
     4. tako stoje stvari komentariše

      @ DuaLipa

      Kako ono kažu – ko o čemu vojnik o skraćenju, qurva o poštenju…ti častan, iskren i pošten a ja da spinujem ? Da ti ne bude puno ?
      Mislim da je nakon ovog tvog bisera iluzorno voditi bilo kakav smislen dijalog sa tobom. Ima nešto šifofreno u tom tvom stavu ako pretpostavimo da si ti ” vazda casno, posteno, iskreno, u korist roda “.
      Voliš rod, ljubiš Rusiju, brineš nad sudbinom Srbije, Mitropoliju ne vadiš iz usta a podržavaš politiku Krivi/Bečić/Daka, podržavaš i opravdavaš politiku nezavisnosti Kosova, sankcija Rusiji, konfrontacije sa Srbijom…nešto tu ne štima u racionalnom poimanju situacije kod nas dvojice…

  2. Kontra revolucija komentariše

   Dosad nije bilo zajednickih interesa !.
   Bilo je samo montenegrinskih interesa !.
   A sad su samo 200% crnogorskih interesa !.
   Ne mozeš ti blento tako nešto da izjavljuješ u jednoj drzavi gde imaš 80% i više stanovnika koji vuku srbske korjene a da ne ispadneš izdajnik !.
   Ispadaš veci izdajnik od Djukanovica !.
   Vec od prvog dana si napadao Srbiju, srbskog predsednika i srbski brod !.

   37
   48
   1. Kontra revolucija komentariše

    srbski rod !.

    19
    4
    1. Drazen komentariše

     Zdravko sve radi da podigne DPS

     28
     42
   2. LipaLipa komentariše

    … Contra, … nije sporno 80% posto srbi, porijeklom, … bitno ko sto nudi, sve ukupno, … u ovom momentu, front i dps, ne mogu nista, … ne napadam srbski rod, obrnuto, … napadam, narko kartel, milo/vucko/rama, … ciji “brod”, svjesno ili nesvjesno, front, … naravno prije svega, zbog para, … aj’ zdravo,

    2
    7
 3. Dragan komentariše

  Ovo je yaista veliko, neprijatno iynenadjenje.

  42
  10
  1. Aleksa komentariše

   Krivokapicu ko je iz tvog kabineta trazio da se potpusu papiri za reekspirt naoruzanja protivno zakonu. Ko ke preuzeo crno trxiste naoruzanja.
   Zasto ste smijenili casnog Saranovica.

   23
   5
  2. Dragan komentariše

   Izdaja imenjače. Ipak je M bio u pravu. Bravo za Borbu jedino što puno komentara piše par osoba i par dukljanskih svetinja. Time se odbijaju ljudi Srbi odavde. A Živku za rad na Prvoj 5+! Ali ne treba portal pretvarati u partijski . I ne trebaju se političari toliko oglašavati putem raznih nadimaka. Idemo sjutra veče cijela Sparta slavi. Lako je s dritanom i ovim bravuljanom, sad zmiji u glavu udarati, a posle NK rekonstrukcija vlade i nema više ucjena vijesti. Jer rezultati sjutra veče,promijenit moraju nešto

   14
   3
 4. Ivi komentariše

  Lele nama s der pe i ca bo. Drž se Gordana, ti si uzdanica ovog dila i funkcionisanje. Opleti Nikšić, da ovi nastave. Pi!

  24
  4
 5. Sotonjara! komentariše

  Nesoji očekuju da krivokapić radi za srbiju, koji glupsoni!

  69
  39
  1. Krle komentariše

   Nijesam to ocekivao od Krivokapica.

   33
   6
 6. Mihailo komentariše

  Katunjanin Katunjaninu oči ne vadi, ko ne vidi da Katunjani fingiraju sukob, neka posjeti oftalmologa. Ako Bog da da se sjutra zauvijek oslobodimo stranog uticaja iz Katunske nahije i konačno donesemo slobodu najvećem gradu Stare Hercegovine.

  33
  5
  1. LipaLipa komentariše

   … sto to imas protiv Cuca, Krivokapici, … mi jesmo ercegovci Nemanjici / Stanjevici, staro, … pa Rasko (Sava) bio namjesnik/knez Zahumlja, dok bio laik, … ako se samo malo zagrebe, svi ercegovci /zeta/ prevala/zagora, … aj’ zdravo, …

   1
   4
 7. Oxi komentariše

  Jedno se u istoriji uvijek potvrdilo, ko ne voli Srbiju, taj ne voli ni Srbe u CG. Milu Dukljanoviću je trebalo 10 godina da prvi put pljune na Srbiju a Zdravku Prevarku je bilo dovoljno 7 dana. Sudeći po brzini kojom se taj kameleon mijenja, ako dobije dovoljno ruku kako on kaže, sledeće godine u ovo doba ćemo gledati Zdravka Krivokapića koji otima imovinu SPC.

  32
  33
 8. Niksa komentariše

  Nema grupacije vezane za Beograd.

  18
  34
 9. Markobduba komentariše

  U cemu je frka ? Zar se ne dicite sa odnosima koje imate sa AV ? Sem toga mnigo je gore sto medo lupa nego ovo ali medo je vas pa moze i ustav i jezik i za sve lijepo dici rucicu kad je milu trebalo . A vi o tome ni slova

  8
  20
  1. Listantisatanista komentariše

   Bolje Srbi sa Srbima nego pod Dritanom i NATO ambasadama. Srbija ima 3 interesa u CG: siguran položaj SPC i Osnovni sporazum, politički položaj srpskog naroda u CG i odnos prema Kosovu. Uz istrajavanje na proterivanju ambasadora, na kojim osnovama planira Zdravko Đepetov te najbolje odnose sa Srbijom? Srpstvo ne može očima da te vidi. Ne samo Srbija. Zato su i Srbija, i RS, i SPC čodržali Koaliciju ZBNk🇷🇸

   17
   10
 10. Oxi komentariše

  Naravno da se dičimo, zato smo zaprepašćeni šta to pudlici Dritan Abazovića i marioneti Miška Perovića smeta iz Srbije, kad se Srbija samo zalaže da Srbi u CG imaju pravo na ime, jezik i simbole. Izgleda da to njima i smeta jer su zamislili da nas asimiluje, i obzirom kako je Zdravko Prevarko lako potpisao onih 7 tačaka, a od kojih je 4 tačke da Zdravko Prevarko garantuje Dritanu da se Milovi zakoni o diskriminaciji Srba neće mijenjati.

  17
  24
  1. Sotonjara! komentariše

   Pih nesoju! Srbija to isto neka omogući drugim nacijama u srbiji?

   4
   8
 11. Nasi komentariše

  A ne no Mendo

  5
  6
 12. Realan komentariše

  SAMO NEKO KO NE PRATI SITUACIJU MOZE BITI IZNENADJEN OVOM PORUKOM .JOS U PREDIZBORNOJ CUTNJI.JASNO GLASNO NEDVOSMISLENO.KAKO SE KAZE ,,nedaj boze da se Srbi sloze,, NEKA SVAK IZVUCE ZAKLJUCAK IZ OVE IZJAVE ,A SVE JE OCIGLEDNO.JA O OVOME GOVORIM CESTO PA BUDEM POPLJUVAN.INACE RAVNODUSAN SAM PREMA OVOM SKANDALOZNOM KOPERNIKANSKOM OBRTU PREMIJERA.

  19
  19
 13. E viva komentariše

  Tako je premijera,priznao si Kosovo,priznao da se iz Srbije mjesaju I da zele da oni odlucujuu
  U cg..jos da te malo dotjeramo I bices pravi komita

  11
  3
  1. Sotonjara! komentariše

   🤣🤣 misliš, hm? Očekujem da zasamara one cetnikklerofasisticke spodobe iz df-a, zmiji satrati glavu, rep i trup

   1
   3
 14. Radivoje komentariše

  Ovo smeće i kukavičje jaje izdajničko se otkrilo potpuno !

  12
  1
 15. Koja komentariše

  Jedno jako neprijatno iznenađenje, moram priznati. Nijesam to očekivao od Krivokapića!

  13
 16. Пајо komentariše

  Koliko mrznje i primitivizma u komentarima, sta se ovo desilo sa nama.

  3
  4
 17. Luka komentariše

  Krivokapicu znas na sta je narod spreman Brankovicu,ne igraj se sa ovim narodom jer dosta su se igrali alkosu

  12
 18. Dr. Kobilic komentariše

  Jos jedno veliko “od sake do lakta” DF-u.

  4
  4
 19. Kosta komentariše

  Bio na listi DF, Snp, i uz njihovu podršku došao na čelo vlade kao nestranačka ličnost, a sad sprovodi politiku demokrata i izgleda skroz kao ‘premijer demokrata,

 20. Dr Kobilic komentariše

  Sto nece? DF skinuo gace, namjestio se…

  2
  2
 21. Janko S. komentariše

  Ajde vidjecemo sjutra kolko narod podrzava ovaj dvojac Becic Krivokapic.

 22. Vuk Miljanic komentariše

  Osjetio je Krivokapic vlast i novce i utjicaj pa se…..prodao ukoliko niko iz DF to ne vidi onda sumnjam da i DF stvarno radi protiv ne samo intjeresa Srba iz Crne gore vec i protiv sopsvenih interesa i uvjerenja, ja ne opravdavam onu parolu od mnogo zla izabrano je ono manje, zlo je zlo bez obzira na njegove vjelicine

 23. Boro komentariše

  Narod će to itekako umjeti da ,,cijeni,,

 24. MatijaF komentariše

  Zdravko je izdao narod koji ga je izglasao 30. avgusta

 25. Nino komentariše

  Ovdje nije nitko ničiji pulen strane zemlje, već očito je u pozadini unutarnja neka igrarija. Krivokapić me baš negativno iznenadio. Što se tu desilo vjerovatno če biti poznato u skorije vrijeme. No viđećemo.

 26. sanya261 komentariše

  Krivokapic i dalje ne moze da se odluci na kojoj je strani… Je li na strani naroda koji ga je izglasao 30-og avgusta ili zeli da se dodvori Dritanu i Milu. Covjek od toliko godina i sa takvom karijerom trebalo bi malo bolje sobom da upravlja.

 27. Jovana komentariše

  Bruka!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.