Sjajna priča „Njen svijet, njena pravila“ ispričana u Rožajama

0

Sjajna priča u vidu projekta ,,Her world, her rules“ ispričana je u Rožajama. Radi se o projektu koji ima za cilj širenje svijesti o značaju košarke, a nakon Nikšića, Cetinja, Bara, Rožaja, Podgorice i Ulcinja, promovisan je i u Rožajama.

Tim povodom OŠ ,,25.maj” posjetila je Jelena Dubljević, predsjednica Košarkaškog saveza i Mirjana Sekulić, komesar ženskih liga, inače rukovodilac ovog projekta. Cilj posjete bio je predstavljanje projekta „Her world her rules“ („Njen svijet njena pravila” ), koji se realizuje u saradnji sa Međunarodnom košarkaškom federacijom (FIBA).

U promociji projekta učestvovale su igračice iz ŽKK Ibar, sa trenerima Adelom Šabović, Minelom Hodžić i Aldinom Kurtagić, koje su održale i pokazni trening, tokom kojeg su se učenice ove škole upoznale sa ovim sportom i mogućnostima koje se nude u okviru FIBA projekta, što je izazvalo veliko interesovanje djevojčica.

ŽKK Ibar formiran je tek prošle godine, a zahvaljujući agilnosti ovog kluba i kroz ovaj projekat želja je da se još djevojčica iz Rožaja bavi košarkom.

Samim tim, jasno je da ženska košarka dobija novi centar, koji će tek „fabrikovati“ talente…

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 1000 besplatnih spinova + 100% bonusa na prvu uplatu, BEZ IKAKVIH USLOVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.