Šešelj najavio haos: Belivuk je bio samo prvi pokušaj, Đukanović neće odustati od likvidacije Vučića (VIDEO)

7

Predsjednik SRS Vojislav Šešelj govorio je u jutarnjem programu TV Pink o vezi kriminala i predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Šešelj je prvo komentarisao izjavu Andrije Mandića da je pomoćnik u Upravi policije Crne Gore Zoran Lazović dao policijsku zaštitu Veljku Belivuku tokom njegovog borvka u toj državi krajem januara.

“Zoran Lazović i mislim njegov sin su angažovani u Nikšiću da Milo pobijedi na izborima. Belivuk je bio primljen i u nekoj stranoj ambasadi u Podgorici i to su neki naši mediji prenijeli. On je tamo nudio da organizuje puč u Srbiji i tražio njihovu pomoć ili načelnu podršku, a oni su mu, navodno, rekli da će razmotriti njegov predlog. Kad je bio sa vođom Kavačkog klana, oni su zaključili da su ga ovi iz ambasade odbili, nemajući povjerenje u njega, rekao je Šešelj.

Predsjednik SRS podsjetio je na njegova upozorenja da Milo Đukanović planira atentat na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

On je u Crnoj Gori dobio snajpersku pušku i to veoma kvalitetnu, novije proizvodnje. Toga nema na tržištu. Imate li ideju ko bi osim Mila Đukanovića to mogao da unese u Crnu Goru? Onaj ko je unio tu jednu pušku, nije unio samo jednu. U to sam ubijeđen, kazao je on.

“A, sjećate se da sam najavio da Milo sprema atentat na Vučića i da u tom pogledu pravi pripreme i ima namjere da finansira to ubistvo. On neće igrati samo na Belivuka. Igraće na nekoliko kriminalnih grupacija, pa koja uspe. Ovo je možda bio jedan ili prvi pokušaj, pa da vidimo sad da li će naše službe biti dovoljno snažne i dovoljno organizovane”, ističe Šešelj.

Mislim da se sad osvješćuju. Milu je cilj da izazove haos u Srbiji. Taj haos priželjkuju zapadne sile i onda bi on sa sebe, za izvjesno vrijeme, skinuo pritisak da napusti vlast, poručuje on.

On je dosadio i zapadnim silama, ali da on za njih učini jednu takvu krupnu uslugu, a da one nisu direktno umiješane, one bi to cijenile, zaključio  je lider SRS.

7 Comments
 1. Ivi komentariše

  Odustaje, oće oće. Biće akcija – reakcija.

  8
  5
 2. Vitez komentariše

  Al si Ti prskao Vojo ubila te robija

  14
  18
  1. Ivi komentariše

   Ne radi se o Voji nego ti ne znaš Njutnove zakone.

   7
   5
 3. E viva komentariše

  Vojo baljega..jebo mu pas tray..

  7
  7
 4. Dobrilo komentariše

  Jebem sve vivaše!

  6
  7
  1. E viva komentariše

   Nosom u guzicu,bravusani 😂😂😂

   2
   2
 5. Dušan BGD komentariše

  Koje izmišljotine. Velja SnS Nevolja da izvrši puč u Srbiji? Da razgovara sa nekim u nekoj stranoj ambasadi u CG oko toga?
  Hahahahahaha.
  Dajte, ovaj Šešelj Vučićeva podguzna muva ovakvim besmislicama samo ruši rejting srpskih partija pred izbore u Nikšiću.
  Otklon od ovih budalaština, ako se misli Dps srušiti.

  6
  4
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.