Sekulović: Napad na kćerku premijera alarm za sve

1

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović osudio je današnji incident na putu Podgorica – Nikšić, kazavši da napad na službeni automobil i štićenu ličnost, u ovom slučaju kćerku premijera Zdravka Krivokapića, predstavlja alarm za sve i upozorenje “gdje nas mogu odvesti politički populizam i smišljeno podizanje tenzija.”

“Ovakvo ponašanje prevazilazi vandalsko i nasilničko ponašanje. Posebno brine jer je usmjereno protiv štićene ličnosti, pa je kao takvo izuzetno opasno po društvo u cjelini, sa mogućim nesagledivim posljedicama”, kazao je Sekulović.

Ministar je, kako je saopšteno iz MUP-a, dao nalog unutrašnjoj kontroli da hitno ispita postupanje policijskih službenika koji su bili u blizini lica mjesta, sa zahtjevom da se izvještaj u što kraćem roku dostavi ministru.

1 Comment
  1. Realan komentariše

    E SEKULOVICU TI PRAVNIK I ADVOKAT. PA I LAIK ZNAS DA KOLICINA SILE U EVENTUALNOJ SAMOODBRANI NE SMIJE DA PREVAZIDJE INTENZITET NAPADA.POGOTOVU U OVOJ SITUACIJI KADA SU LICA ,KAO U OVOM SLUCAJU OKRENUTA LEDJIMA ZNACI,PRESTALA OPASNOST, GOLORUKA I NE PRIJETE VERBALNO DA CE NAPASTI NA ZIVOT I TIJELO, PRI TOM NA PAR KORAKA SE NALAZI NEKOLIKO 7NIFORMISANIH POL. ITD. ITD.PLUS LICE KOJE UPRAVLJA PMV. POLICAJAC ITD. TO SE UCI NA 1 GOD .AKADEMIJE IZ KRIVICNOG PRAVA.LEKCIJE NUZNA ODBRANA ,KRAJNJA NUZDA I UPOTREBA SILE U SLUCAJU NAPADA NA STICENU LICNOST ITD.ITD.ZNAM DA JE PREMIJER MIMO SVOJE OBLASTI OGRANICEN KAO BALKON ALI TI, BAS GA UPRSKA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.