Šefica Operativnog štaba NKT-a krši mjere: Iako je zaštitna maska obavezna, Vesna Miranović ignorisala propise!

5

Šefica Operativnog štaba Nacionalnog koordinaciong tijela za zarazne bolesti Vesna Miranović je u emisiji “Živa istina” prekršila mjere NKT-a jer u zatvorenom prostoru nije nosila zaštitnu masku, kao i njen domaćin Darko Šuković.

Ministarstvo zdravlja je dana 16. jula 2020. godine donijelo privremene mjere koje uključuju obavezno korišćenje zaštitnih maski u zatvorenom i otvorenom prostoru, uključujući i djecu stariju od sedam godina, pri čemu se ova naredba ne odnosi jedino na objekte stanovanja.

Studio u kom se snima “Živa istina” autora Darka Šukovića nije objekat stanovanja, pa ipak se moglo vidjeti da je gospođa Vesna Miranović članica Savjeta DPS-a koja je gostovala u ovoj emisiji nastupila bez zaštitne maske.

“I iz ovog primjera se iščitala bahatost predstavnika autokratskog režima koji misli da mu je dopušteno sve, dok običnom građaninu nije ništa. Može Miranović, može Divanović, može Simović, može Vuković, ali običan građanin ne može da ne poštuje mjere?, tvrde Demokrate.

Ako donose nekakve naredbe, a sami ih krše, kako misle da te i takve naredbe iko drugi poštuje? Kakav primjer daju građanima? Pritom, još se ne hapse ni Brajović, Vuković, Simović i Divanović koji su ranije grubo prekršili mjere rugajući se građanima Crne Gore.

“Pozivamo tužilaštvo da smjesta postupi po članu 2 “Naredbe za preduzimanje privremenih mjera za sprječavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprječavanje prenošenja novog koronavirusa” u kojem je jasno rečeno da nepostupanje po mjerama podliježe krivičnoj odgovornosti” i dokaže da je zakon isti za sve. Jer ili je zakon isti za sve ili se ima smatrati da ga nema”, kažu u toj partiji.

5 Comments
 1. Kontra revolucija komentariše

  Za njih ne vaze te mjere !.
  Vaze samo za narod koji se bori za pravdu i istinu Crne Gore !.
  A ko vam je dozvolio njih tako casne da kritikujete ?.
  Dobicete poziv na saslusanje u policiju !!!.

  12
  2
 2. Prle komentariše

  Odvratna koza i ovaj ljigavi Darko zvani dupelizac!

  12
  2
 3. Davor komentariše

  Muz pumpu
  Pravi hidrocentrale
  Prezimenjaci psjuju sve srpsko i progone iz kokota
  E lijepa familija

  11
  1
 4. Otpor komentariše

  Pogledajte ovu kamenjarku iz srbije! Zamislite ona je veća crnogorka od neke beranke ili bjelopoljke 😂😂😂
  Lopovka

  9
  1
  1. Teodor komentariše

   KOSOVARKA

   3
   1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.