Sedam lokala u Podgorici kažnjeno zbog nepoštovanja mjera

0

Podgorička policija je zajedno sa službenicima nadležnih inspekcijskih službi u protekla četiri dana, sprovodeći preventivne aktivnosti u cilju kontrole poštovanja mjera Ministratsva zdravlja a sa akcentom na kontroli ugostiteljskih objekata na teritoriji Glavnog grada, izvršila obilazak 41 ugostiteljskog objekata.

Kako su naveli iz Uprave policije, službenici Centra bezbjednosti Podgorica i pripadnici inspekcijskih službenici zatekli su nepravilnosti u sedam ugostiteljskih objekata i to: „Welder”, „Zeppelin”, „Libre”, „Greenwich”, „Avlija”, „Ribnica” i „Mikser”.

“Od strane nadležne inspekcijske službe odgovornim licima u navedenim ugostiteljskim objektima ispisani su novčani nalozi u iznosu od po 2.500 evra zbog nepoštovanja propisanih mjera Ministarstva zdravlja, u dijelu održavanja fizičke distance između prisutnih gosti. Za ugostiteljske objekte „Welder” i „Zeppelin” dvije noći zaredom ispisani su novčani nalozi po istom osnovu”, naveli su iz policije.

U cilju podizanja svijesti građana o ozbiljnosti epidemiološke situacije u zemlji i o značaju poštovanja aktuelnih mjera Ministarstva zdravlja službenici Centra bezbjednosti Podgorica nastaviće saradnju sa inspekcijskim službama i sa preduzimanjem daljih mjera, kako preventivnog, tako i represivnog karaktera radi suzbijanja širenja koronavirusa.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.