SDT tvrdi da nijesu dobili dokaze iz Srbije o “državnom udaru”

1

Specijalno državno tužilapštvo (SDT) saopštilo je da nijesu tačni navodi, koje je na današnjoj konferenciji iznio funkcioner Demokratskog fronta (DF), Milan Knežević.

Knežević je danas kazao da je Demokratsko front u saznanju da je glavni specijalni tužilac, Milivoje Katnić prije nekoliko sedmica dobio dokumenat koji oslobađa sve u slučaju državni udar.

“Nijesu tačni navodi izneseni na danas održanoj konferenciji za štampu Demokratskog fronta da je od strane Tužilaštva Republike Srbije dostavljen bilo koji novi dokaz, koji se odnosi na predmet „terorizam u pokušaju“”, saopšteno je iz SDT-a.

Dodaju da je Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore u svim predmetima, kao i u predmetu „terorizam u pokušaju“, ostvarilo i ostvaruje punu saradnju sa nadležnim Tužilaštvom Republike Srbije sa kojim se redovno razmjenjuju informacije i podaci od značaja za krivične postupke.

“U konkretnom slučaju Tužilaštvo Republike Srbije je nastavljajući dosadašnju saradnju dostavilo informaciju, na koju je Specijalno državno tužilaštvo odgovorilo, te zatražilo razmjenu podataka i dokaza, i istovremeno ukazalo da je potrebno od strane Tužilaštva Republike Srbije ispitati krivično pravnu odgovornost pojedinaca u državnim organima Republike Srbije, u skladu sa podacima koji su do sada prikupljeni”, zaključeno je iz SDT-a.

1 Comment
  1. Rikardo komentariše

    Sve lazete!!! Ko da vama vjeruje??? Vrijeme vam istice.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.