SDT pokrenulo istragu protiv Hrapovića zbog vakcina!

3

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) pokrenulo je istragu protiv bivšeg ministra zdravlja Kenana Hrapovića zbog nesavjesnog rada koji se, nezvanično saznaju “Vijesti”, odnosi na nabavku vakcina protiv koronavirusa.

SDT je izviđaj u ovom slučaju započeo nakon što je ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović sredinom januara saopštila da je, zbog ozbiljnih propusta njenog prethodnika Hrapovića, došlo do zastoja u pregovorima o nabavci vakcine, čime je ugroženo javno zdravlje.

Ministarka Borovinić Bojović bi, prema saznanju “Vijesti”, uskoro trebalo i da da izjavu u tužilaštvu u vezi sa tim slučajem.

3 Comments
 1. Nevena komentariše

  Sve da se ispita! Da vidimo kod koga su pošle pare od vakcina!

 2. Kontra revolucija komentariše

  @Nevena,
  Kod cerke za Vuitton tašnice !.
  Pa i za poneko slavlje u poznatim hotelima i restorana je bilo dosta novaca !.
  Imalo se, tajo drzao monopol zdravstva u drzavi !.

 3. PRAVEDNIK komentariše

  ah kenane kenane ubrzo ces se tiukenbjati u gace i dostina oko tebe . da vidimo cija majka crnu vunu prede. da vidimo ovoga glavatoga jefta citav nateka pa rogatoga rudonju simovica pa onda onu miranovicku koja je podvila rep i ne cuje se pa mugosu itd . ocemo da vidimo koliko su drmnuli para od ove sirotinje . ja vam opet kazem i pozivam dritana abazovica koji se juce obruka ka dosta puta do sad i u stanju sam da mu to u brk kazem da se pocne sa gradnjom novog zatvora jer necemo dozvoliti abazovicu i njegovim mentorima da svi oni koji su polupezali ovu drzavu i opustosili da odgovasraju i da vrate pare a zasto smo glasali pa on kako hoce eto mu skrelja pa neka mu prastai ovaj djeljosaj .

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.