SDP: Gvozdenović se ruga Cetinju i Cetinjanima

3

Priča o 72 miliona ulaganja u Cetinje grubo potcjenjivanje zdravog razuma i ruganje Cetinju i Cetinjanima, poručuju iz cetinjskog SDP-a nakon što je politički direktor DPS-a Branimir Gvozdenović kazao da je podrška njegovoj stranci obaveza prema precima da se sačuva nezavisnost.

“Gvozdenović, simbol DPS pohare posjetio je Prijestonicu. I ne bi tu bilo ništa čudno da on i njegove partijske kolege nijesu pričale priču koja najviše liči na jeftine crtane filmove. Da li je moguće da ste do te mjere spremni da potcjenjujete Cetinje i Cetinjane”, poručuju iz SDP Cetinje.

Kako dodaju, sve obmane i obećanja bi vam nekako i “progutali” ali ovakvo potcjenjivanje zdravog razuma neće i ne može.

“Pričati o 72 miliona eura ulaganja u Cetinje koje nema vode, koje nema kanalizaciju, iz kojeg svakog dana odseljavaju cijele porodice, u kojem je sve manje novorođenčadi i đaka prvaka je degutantno i sramno. Govoriti o 72 miliona ulaganja Cetinjanima nakon MACCOC-a, Marine Abramović, fabrike čokolade, solarnih panela, neizgrađene atletske staze, Ponora, Njegoševe, trga, Brosnana, Depardjea i zaduženja Cetinja od 38 miliona eur može samo neko ko, što bi Cetinjani kazali, nema prst obraza. I još nam o tome govori Brano Gvozdenović, glavni akter svih DPS obmana i pohara. Da nije tuzno, bilo bi smiješno. A Cetinjanima, zbog vaše politike i obmana, ni najmanje nije do smijeha jer moraju da odu iz svog grada da bi imali posao i pristojan život”, navode iz SDP Cetinje.

3 Comments
 1. Traktorist komentariše

  Cetinjani nemaju ali zato u obilju uziva ustasija ristaantihrista

  13
 2. Q komentariše

  Hoce li neko ovom pobjesnjelom pitbultraktoristi dat nesto za smirenje ???

  1. Traktorist komentariše

   😂😂

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.