SDP: Čega se pametan stidi, time se Brajović i družina ponose

0

Partija kolekcionara afera Ivana Brajovića se hvali kako su prije par mjeseci imali navodno namjeru da uvrste u dnevni red Skupštine raspravu o očuvanju Aerodroma, ali i dodaju da im nijesu dali koalicioni partneri iz Demokratske partije socijalista (DPS), saopšteno je danas iz Socijsldemokratske partije (SDP).

Oni su reagovali na saopštenje Socijaldemokrata u kome se između ostalog navodi da SDP nastavlja sa obmanjivanjem.

“I, eto, koliko su važni u toj vlasti , imaju predsjednika Skupštine koji se ne pita ni o dnevnom redu doma kojem, navodno, predsjedava. Toliko, koliko ih cijene. I oni, umjesto da se zbog toga stide, potrčali da se podiče kako su htjeli, ali ih niko ništa ne pita. Mi dodajemo, a i kako bi kad su takvi kakvi su. Nego, narod je davno rekao , a mi ćemo malo preformulisati– čega se pametan stidi, time se Brajović i družina ponose”, istakli su iz SDP.

Iz te partije su upitaIi kako od takvih očekivati da napuste, kako su obećali, vlast kada se ne pitaju ni o dnevnom redu u svojoj kući?

“Naravno, lagali su kad su poručivali “kako svojim koalicionim partnerima iz DPS-a, i cijeloj javnosti, da će ministri SD napustiti Vladu u slučaju da se pokuša razmatrati odluka o privatizaciji ili davanju aerodroma u zakup”. Odluka o otuđenju Aerodroma ne samo da se razmatrala, nego je čitav posao gotovo priveden kraju, a ministri iz Brajovićeve partije nikad čvršće vezani za fotelju. To je naravno suština, a javnosti se moraju još jednom na djelu pokazati prevaranti. I za Limenka predsjednika jedna poruka. Nemojte trošiti ovog Zirojevića, nije vam on rivolving kartica. Iako jeste bez pokrića. Takoreći storniranim”, kazali su iz SDP.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.