SDP: Brajović može na dijalog samo sa Specijalnim tužilaštvom

1

Socijaldemokratska partija poručila je predsjedniku Skupštine Ivanu Brajoviću da on “ozbiljan” dijalog može da iza samo sa Specijalnim državnim tužilaštvom.

Brajovićevom pozivu da se razgovara o izbornim uslovima nije se odazvao niko iz opozicije, a on je kazao da je imao iskrenu ideju da dogovore početak novog kruga razgovora o poboljašnju transparentnosti izbornog procesa i izbornog ambijenta.

On je oštro kritikovao nekadašnje partijske kolege iz SDP-a, navodeći da se poslednjih godina, “nažalost, ponašaju tako da će možda dovesti do toga da ta partija ima članova taman koliko i predsjednika”.

“Ivan Brajović je, nažalost, od Skupštine napravio parlamentarnu karikaturu, a od sebe ozbiljnog kandidata da zamijeni Svetozara Marovića. Jedino je Marović više od njega bio na razgovorima kod specijalnih tužilaca. Takav predsjednik Skupštine nema autoritet da vodi ozbiljan politički dijalog,” odgovorio je SDP.

1 Comment
  1. PgCG komentariše

    Najjače je kad ustaša kritikuje ustašu a 18 god krali zajedno sa dps-om. I sdp i sd su udbaška partija tj kombi partija koja oće da vlada većim! Da Bog da, da niko od vas ne pređe cenzus..

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.