SDP: Bićemo i dalje politički akter u Crnoj Gori, neće se ostvariti Abazovićev cilj

5

SDP čestita političkim konkurentima koji su dobili mandate na lokalnim izborima u Nikšiću, uprkos činjenici što su, kako ističu, neki rezultati ostvareni uz nedopustivo miješanje iz drugih država ili crkve, kupovinu glasova i zloupotrebu državnih resursa.

“Zahvaljujemo se glasačima, kandidatima za odbornike i opštinskom odboru Socijaldemokratske partije koji su srcem ušli u izbornu trku. Njihov predani rad nije donio očekivani rezultat ali to nas ne obeshrabruje. SDP-ov izborni rezultat koji je slabiji za 0.2 posto u odnosu na parlamentarne izbore pokazuje da smo sačuvali svoje biračko tijelo u Nikšiću u veoma polarizovanom političkom ambijentu u kojem, jasno je, nije bilo uslova za demokratsku izbornu utakmicu”, navode oni.

Kako naglašavaju, jačanje snaga koji ne žele građansku, socijalno prevednu i demokratsku Crnu Goru, daje im još više motiva da nastavimo da se bore za ove ciljeve.

“Takođe, obećavamo URI i njenom predsjedniku, koji je odmah poslije izbora u septembru, a i sinoć obznanio svoj glavni politički cilj – nestanak SDP, da ga nije i neće ostvariti. Bićemo tu da ukažemo na svaku njihovu grešku i manipulaciju. U tome nam pomažu i ovakvim izjavama, a vrijeme je pokazalo a tek će pokazati prave namjere i efekte politike svih aktera na političkoj sceni”, navode oni.

Kako napominju, SDP jeste i biće politički akter u Crnoj Gori.

“Trideset godina sa raznih strana pokušavaju da lome našu partiju i veći i jači, pa im nije uspjelo. Danas smo još uvjereniji da nema građanskog društva, reformske državotvorne politike, nacionalne i vjerske ravnopravnosti i socijalne pravde bez partija koje to iskreno baštine kao što to čini SDP pune tri decenije svog postojanja”, zaključuju oni.

5 Comments
 1. Ivi komentariše

  E ovo Vam je kad se PRČIŠ U PRAZNO!

  18
  1
  1. Ja komentariše

   Kuš jeba.m vam mater svima i vama i sd.u

   10
   1. Zeljko komentariše

    Posro vam se cuko u partiju.

 2. Petar Cetinjski komentariše

  Ajd na prcenje sa Draginjom, komite ya yveydom petokrakom. Sikter.

  8
  1
 3. Posmatrac komentariše

  Jedna od dobrih stvari ovih izbora je da vi pomalo prestajete biti politicki akter u CG. i onaj najkrace pameti zna ciji ste partner bili 20 god. i u svemu ravnopravno ucestvovali. Sta je sa vasom prethodnom predsjenicom i Nenovim “poklonima”. Promjenit ce se tuzilastvo i sudstvo pa ce sve doc na naplatu.

  10
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.