Šćekić: Zaboravljeni su od države i moj brat Slavoljub i njegova žrtva

2

Piše: Slavica Šćekić

Još od 2005.godine, kada su kriminalci ubili moga brata, pljuštala su obećanja, tadašnih državnih , zvaničnika i političara, da će njegovo ubistvo biti rasvijetljeno i vinovnici biti kažnjeni na maksimalne kazne zakona. Od svih tih silnih obećanja, ostala su samo slova zapisana na stranicama štampanih medija. Prevarili su nas tada.

Potpuno svjesno, namjerno i zlonamjerno su porodici davali nadu, lažnu nadu, da Slavoljub neće biti zaboravljen od države. Ali, jeste. Zaboravljen je i on i njegova žrtva. Ne samo da ga ne pominje prethodna vlast, koja mu je došla glave, nego ga ne pominje ni ova sadašnja.

Niti pominje, niti preduzima mjere i radnje da se njegovo ubistvo rasvijetli u potpunosti i vinovnici koji su u dugogodišnjem pritvoru, konačno osude i dobiju maksimalne kazne zatvora, a licu pravde privede nalogodavac ubistva i logisticari iz policije.

Svakom časnom i poštenom građaninu je jasno da nešto u ovoj državi ne funkcioniše kako treba, kada nije u stanju da rasvijetli ubistvo policajca, koji je poginuo braneći njen ustavni poredak. Da li se radi o nesposobnosti, nestručnosti, nedostatku hrabrosti za borbu protiv mafije ili dilu sa njom, u nedoumici sam??? Ali, da nešto ne funkcioniše kako treba, potvrđuje se svakodnevno.

 

2 Comments
  1. Laki komentariše

    Bigovic i Boreta su Abazovica gostili u Ziksu,obecavali mu razrjsenje ubistva Duska Jovanovica?! Koje su pocinili navodno,ne oni nego njihovi drugari..a zauzvrat trazili da ih pusti iz Spuza?!. Sta ce biti videcemo.

  2. crni komentariše

    Na glavu se vise pooe sa tvojim bratom kao da je jedini koji je ubijen u ovoj drzavi u zadnjij 30 odina. Osudjeni su ljudi sta bi jos? Da se svi zapalimo na trg? Sjasi vise.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.