Šćekić: Kralj isključen iz organizacije, biće procesuiran svako ko zloupotrijebi značku IPO

0

Članska značka Internacionalne policijske organizacije (IPO) je isključivo simbol članstva u našoj nevladinoj organizaciji i ni na koji način ne predstavlja značku čiji član ima ovlašćenje za preduzimanje bilo kakvih službenih radnji, saopštio je izvršni direktor IPO Momčilo Ščekić.

On je istakao da će svako lice koje pokuša da zloupotrijebi člansku značku IPO biti procesuirano u skladu sa zakonom u saradnji sa nadležnim državnim organima, uključujući Upravu policije Crne Gore i Osnovno državno tužilaštvo.

Dodao je da se bave isključivo edukativnim i humanitarnim djelatnostima, kao i pružanjem stručne pomoći i analize u cilju poboljšanja bezbjednosne situacije u zemlji i inostranstvu na naučnoj osnovi.

„Na hitnoj sjednici odrzanoj 16.06.2024. godine donjeta je odluka o isključenju Milutina Kralja službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore filijala Budva iz naše organizacije i poništavanju članske značke zbog nepridržavanja naših pravila i zloupotrebe članske značke. Naglašavamo da takvo ponašanje nije u skladu sa nasim vrijednostima i ciljevima naše organizacije“, zaključio je Šćekić.

Budvanska policija uhapsila je M.K iz Budve, zbog izazivanja opšte opasnosti i lažnog predstavljanja građanima.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.