Šćekić: Ako bude bojkota, izdajnika ne smije biti

0

Potpredsjednik Socijalističke narodne partije Dragoslav Šćekić kazao je da bi cjelokupna opozicija trebalo da ima samo jedan cilj – smjenu vlasti zarad boljeg života svih građana. Kaže da da nije važno hoće li to postići jedinstvenom listom, samostalnim nastupima, u jednoj, dvije ili više kolona i poručuju da je SNP spreman.

Šćekić tvrdi da su istraživanja neumitna, te da “jednostavnim sabiranjem opozicionih brojki dolazimo do ubjedljivog trijumfa opozicije”.

“Dovoljan razlog da naš predsjednik predloži najjednostavniju formulu za pobjedu – jedinstvena izborna lista. U tom pravcu očekujemo reakcije naših kolega iz opozicije. U krajnjem, spremni smo da iniciramo početni sastanak. Moramo pobijediti neke unutrašnje sujete i izdići se iznad trenutnih interesa. U ovom trenutku je najmanje bitno ko bi mogao osvojiti pet, sedam ili 15 poslaničkih mandata; to je periferno u odnosu na cilj: nova vlast bez DPS-a i neka nova Crna Gora bez kriminala, država u kojoj će institucije raditi svoj posao, nova pravna Crna Gora bez afera”, rekao je Šćekić, a prenosi Antenam.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.