Savović: Zlonamjerne kreacije Katnića, spreman je na sve i sveti se poštenom narodu

0

Sin specijalnog tužioca Živka Savovića, Mišo reagovao je danas povodom objavljenih razgovora poslanika Demokrata Dragana Krapovića i Borisa Bogdanovića kojima specijalni tužilac Milivoje Katnić želi da ukaže na političi uticaj te partije na tužioca.

Mlađi Savović je istakao da je Katnić ispitivao Krapovića zbog 200 evra koje mu je, dok je bio predsjednik Opštine Budva, dao kao sponzorstvo.

“Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića koji se krije iza saopštenja Specijalnog tužilaštva, a sa ciljem diskreditacije mog oca Živka Savovića koji je podnio osnovanu krivičnu prijavu protiv njega i drugih lica u predmetu “državni udar”. 2017. godine, kao u tom trenu nezaposlena osoba, dobijam poziv za učešćem u Rusiji da predstavljam Crnu Goru na svjetskom događaju koji je okupio više hiljada ljudi iz cijelog svijeta. Nemajući dovoljno novca da sam finansiram avionsku kartu, obraćam se različitim institucijama sa dopisima za sponzorstvo i od Opštine Budva dobijam 200 evra  zbog kojeg je (juče!) vjerovali ili ne ispitivan Dragan Krapović, bivši gradonačelnik Budve”, napisao je Savović.

Kako je istakao, znajući pošten i skroman život njegovog oca i  porodice, kao i to da nema za šta da se uhvati i diskredituje, Milivoje Katnić pribjegava nekim zlonamjernim kreacijama po kojima je inače prepoznat u javnosti.

“Dodatni cilj je diskreditacija Demokratske Crne Gore, a zbog najavljenih izmjena u Tužilaštvu. Pozivam Milivoja Katnića ovim putem da saopšti kakve informacije su prenošene Demokratskoj Crnoj Gori, a za sponzorstvo od 200 evra, kao i zašto do sad nije reagovao ako je sve to tačno”, naveo je Savović.

On je dodao da Katnića očito svrbe nepočinstva u slučaju “državni udar” za koji mu je pukla prijava od njegovog oca i zbog čega je spreman na sve i opako se sveti poštenom narodu.

“Ne znam samo ko će mu u ovom moždanom udaru biti Paja a ko Sinđa. Davljenik se i za slamku hvata”, dodao je Savović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.