Savić: Virus ostavio traga; Vukčević: Borile smo se da ne bude ovakav rezultat

0

Virus je ostavio traga, jer su tri igračice imale zdravstvenih problema, jedna je imala problema sa leđima, a i trener Bojana Popović je bila spriječena da vodi ekipu, nakon što je dobila temperaturu, kazala je pomoćni trener rukometašica Budućnosti, Maja Savić, nakon poraza (33:17) od Odenzea u posljednjem meču u Podgorici u EHF Ligi šampiona ove sezone.

Imale smo zdravstvenih problema, jer su tri igračice bile pod virusom, jedna je imala problema sa leđima, a na kraju je i Bojana dobila temperaturu. Bilo je jako teško završiti ovu sedmicu, bila je veoma izazovna, jer smo radile treninge četiri na četiri i pet na pet. Potrudile smo se da odigramo što bolje, dok su djevojke imale snage ispoštovale su sve maksimalno i možemo da budemo zadovoljne 1. poluvremenom”, kazala je Savić.

U nastavku je, međutim, do izražaja došla bolja spremnost Odenzea.

Igrala sam u Danskoj, znamo koliko je teško trčati sa njima. U 2. poluvremenu smo imale mnogo problema, bilo nam je teško da sklopimo odbranu, jer smo u napadu teško dolazile do gola. I kad smo stvarale šanse, nismo dolazile do pogotka, pa je Odenze devet puta pogodio iz tranzicije”.

I pored ubjedljivog poraza, Savić je vidjela pozitivne stvari.

Virus je ostavio trag, ali sam zadovoljna jer su djevojke dale maksimum. Nisam, naravno, zadovoljna rezultatom, ali jesam pristupom igri i zalaganjem. Pokazale smo makar u jednom poluvremenu, kad imamo snage, da možemo da se nosimo sa svima”.

Vukčević – foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost

Desni bek Jelena Vukčević je bila najbolja sa sedam golova.

Dobro smo ušle u utakmicu, hrabro i odlučno, imale smo energiju. Pokušale smo da ispoštujemo sve što je traženo od nas i dobro parirale Odenzeu, ali je u 2. poluvremenu sve nestalo. Razočarana sam zbog toga. Žao mi je što je ovakav rezultat, borile smo da ne bude tako”, kazala je Vukčević.

http://

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.