Sastanak u petak: Krivokapić pozvao Mila na razgovor!

9

Premijer Zdravko Krivokapić uputio je poziv na sastanak predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, potpredsjedniku Vlade Dritanu Abazoviću i predsjedniku Skupštine Aleksi Bečiću, saznaju “Vijesti” iz više izvora.

Sastanak bi trebalo da bude održan u petak, a kako je “Vijestima” objašnjeno, iz izvora bliskih vladajućoj većini, tema su “opstrukcije u kohabitaciji”.

Đukanović je odbio da potpiše više zakona koje je usvojila nova većina, kao i više odluka nove Vlade, uključujući i one o povlačenju ambasadora i smjenama u Vojsci.

9 Comments
 1. Darko komentariše

  Sto je zecevi , smjenite ga jad mozete !!!
  E nesoji i izdajnici obicni !!
  Fuj

  29
  29
  1. LipaLipa komentariše

   … nece on nidje, … bi jadan, … al’ ne smije, … na tihoj vatri se zaba kuva, … prvo prblematizuj, … trudi se on, … naravno u korist svoje stete, … bice , brzo, … svako dobro, …

   10
   1. E viva komentariše

    E kako će da se Milo isprda sa njima.. Krivokapić će pobeći pod sto.. A Bećo i Drito vežbaju ispred ogledala kako da se ponašaju.. Neznavena družina. A Lider se rađa, to se ne uči..

    1
    7
    1. LipaLipa komentariše

     … vidje cemo, … ko ce pod sto, … cudo su zakoni, … ko vodi politikku , … ko podpisuje, proglasava, … tanki argumenti presednika, … ne pomaze tu e viva, …pozicija po pozicuja, pada, … lider u cemu, … bilo britva sada ni blitva, … ma uzivazj, ako je kako mislis, … aj’ zdravo, …

  2. Црна_Гора komentariše

   Slomiti Fasizam Nato montenegro.
   Vaskrsla je Istorijska Njegoseva Crna.
   Sloga bice poraz vragu…

   10
 2. Pravi put komentariše

  Polako Darko, nisu Oni komunisti (partizani) Oni to rade sve demokratski, zakonski postujuci volju naroda. Nisu oni diktatori, oni ne smatraju da je ova drzava njihova prcija pa da odlucuju nezavisno od nadleznih institucija. Nisu oni Darko kao Milo, oni ce radosti po zakonu I ustavu. Sigurni nece dozvolite Milu da rusi taj ustavu kako bi on volio.

  10
  2
  1. E viva komentariše

   E kako će da se Milo isprda sa njima.. Krivokapić će pobeći pod sto.. A Bećo i Drito vežbaju ispred ogledala kako da se ponašaju.. Neznavena družina. A Lider se rađa, to se ne uči..

   1
   3
 3. Misliti crnogorski komentariše

  Ne moze on da poziva na sastanak Predsjednika nego moze da trazi sastanak kod Predsjednika. Kakav je samo Krivokapic politicki dripac. Ko je kome dao mandat. Da se prvo nauci pristojnosti.

  2
  16
 4. Tajson komentariše

  Sa mafijom se ne pregovara, mafija se hapsi!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.